Bătrânii OTV-işti din Iaşi, loviţi de bodyguarzii lui Dan Diaconescu

În week-end-ul trecut, mai mulţi membri fondatori din partidul lui Dan Diaconescu, au fost bruscaţi de echipele de gorile ale unei firme de pază, angajate de către „minorii” care au fost puşi la conducerea interimară a PPDD Iaşi.

„Duminică a avut loc la Iaşi, Conferinţa municipală a partidului, dar noi, membrii fondatori şi o parte dintre membrii cu ceva studii la activ, nu am fost convocaţi. Ajungând la sediul de pe B-dul Independenţei, am fost întâmpinaţi de mascaţii unei firme de pază care ne-au bruscat şi nu ne-au permis accesul în sediul care a fost luat de la Primărie tot la intervenţiile noastre”, ne-a spus unul dintre primii membri ai Partidului Poporului, filiala Iaşi.

Printre altele, membrii fondatori au dezvăluit faptul că mai mulţi cotizanţi ai partidului au fost destituiţi abuziv, iar altora li s-a pus în vedere să îşi vadă de treburi pe la alte partide.

„Acest partid a devenit unul la comandă, iar cât de curând se va scinda din nou şi va ajunge în loc de o filială serioasă, o gaşcă de tineri cu caş la gură. Vinovaţi de această situaţie sunt doi tinerei pe numele lor Alin Aivănoaiei şi Daniel Turcu”, ne-a mai spus veteranul PPDD, care, atât el cât şi ceilalţi membri vechi ai partidului, aşteaptă zilele acestea un răspuns oficial din partea lui Dan Diaconescu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *