Bătrânul Traian vrea să sară în barca lui Diaconescu OTV

Tot mai multe voci avizate şi analişti politici de Bahlui îl dau pe bătrânul „lup de mare” în ale politichiei locale, Traian Dobre, fost deputat, ca trecut cu un picior şi jumătate în barca mult trâmbiţatei construcţii politice a salvatorului neamului: Dan Diaconescu – Partidul Poporului.

Traian Dobre

Traian Dobre

Cârcotaşii şi zvonerii de serviciu jură „cu mâna pe sabie” că Dobre senior ar fi bătut deja palma cu „senzaţionalul” Dan, în cadrul unei întâlniri de taină care a avut loc nu demult  în Capitală. Mai mult, cică, la o bursă a pariurilor, Traian Dobre ar fi cotat cu şanse bunicele dacă s-ar mai gândi să candideze, pentru a doua oară, la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi. Cert este un singur lucru. Seniorul Dobre s-a cam săturat să fie marginalizat total în PNL de către baronul local Relu. Drept urmare, văzând că nimeni nu-i mai acordă nici un piculeţ de atenţie (n.r. – nici măcar nora Cristina Dobre), bătrânul politician s-a reorientat. Astfel, nu am putut să nu remarcăm faptul că omul cu pricina este mai muncitor şi mai sufletist decât mulţi alţi neaveniţi de pe la alte partide, cărora le place mereu să se dea fete mari.

În 2008, Traian Dobre a obţinut 20 la sută din voturi atunci când a candidat pentru şefia Consiliului Judeţean, aşa că nu e exclus să încerce din nou, de astă-dată din postura de „înregimentat” al Partidului Poporului(PP).

Dobre senior a fost membru PSD, după care a „dezertat” la PNL. Înainte de 1996, când a intrat în Parlament, Traian Dobre a fost inginer la CFR, manager la Comat şi instructor de specialitate la CCMAES.

În cei 12 ani de mandat a avut 99 de luări de cuvânt şi a iniţiat 44 de proiecte legislative. Pentru cei care nu ştiu cu ce se mai ocupă acum fostul parlamentar, ei bine, vă spunem noi: Traian Dobre realizează o emisiune cu specific economic la postul de radio Nord-Est, din postura de moderator.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *