Beatrice Olaru – inteligenţa ei te cucereşte

beatrice-olaru

Beatrice Olaru

Tânără, frumoasă, inteligentă:  acestea sunt principalele calităţile pe care le regăsim la tinerele din nordul Moldovei. O botoşăneancă reuşeşte să întărească (a câta oară?) această afirmaţie şi promite să o detroneze chiar pe Mihaela Rădulescu.

Beatrice Olaru este o tânără studentă la Facultatea de Jurnalism din Iaşi care şi-a propus să ajungă pe culmile gloriei în cariera de moderator TV.

Prima pasiune, handbalul

Prima sa mare pasiune a fost sportul, mai precis handbalul:

„Am făcut sport de performanţă 8 ani de zile, handbal. Acest sport va ramâne cea mai mare pasiune a mea pentru toată viaţa pentru că din perioada în care am fost sportivă, am cele mai frumoase amintiri”.

Sportul a ajutat-o să îşi modeleze corpul, reuşind astfel să se impună şi în lumea modelling-ului. Despre acest segment al vieţii sale, botoşăneanca spune că pur şi simplu a avut norocul să fie în locul potrivit, la momentul potrivit.

A lucrat cu nume mari din modelling-ul românesc

„Îmi place să fiu pe scenă, iubesc lumina reflectoarelor. Mă simt bine şi în postura de model şi în postura de prezentator”, mărturiseşte tânăra care mai spune că “am participat la foarte multe concursuri de Miss. La unele am câştigat, la unele nu. Anul trecut, în 2010, am fost miss Botoşani (oraşul meu natal) şi, în vara aceluiaşi an, am intrat în finala celui mai important concurs de frumuseţe din ţară, Miss Universe România”.

De-a lungul anilor, a avut ocazia să colaboreze cu nume cunoscute din lumea modelling-ului şi cu persoane renumite la nivel naţional din industria fashion cum ar fi Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Laura Olteanu şi mulţi alţii.

Beatrice consideră că încrederea de sine este calitatea cea mai importantă care a ajutat-o foarte mult în plan profesional. Ea spune că: „atunci când ai încredere în tine poţi realiza orice”.

„Femeia perfectă nu există”

Tânăra mărturiseşte că se menţine în formă doar respectând regulile simple de îngrijire pe care orice femeie le cunoaşte.

Nu fac lucruri ieşite din comun şi nici nu arunc cu banii pe produse sau metode scumpe de înfrumuseţare. Dar, totodată, nu fumez, nu beau alcool (în afară de paharul de vin de la ocaziile speciale), am grijă ce mănânc, cât şi cum dorm şi încerc să am tot timpul o atitudine pozitivă”.

În viziunea tinerei noastre, femeia perfectă nu există, iar scopul ei nu este cel de a atinge perfecţiunea.

“Sunt o femeie cu principii şi valori sănătoase şi nu-mi doresc decât să-mi trăiesc viaţa frumos şi să-mi păstrez sufletul curat. Spun asta pentru că întodeauna frumuseţea are legatură cu ceea ce este în suletul tău, cu fericirea de zi cu zi, cu liniştea şi mai ales cu iubirea”, mărturiseşte cu sinceritate ambiţioasa botoşăneancă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *