BETTY SALAM uimeşte din nou! A spus TOTUL în direct. Are legătură cu CĂTĂLIN: „Anul acesta…“

Faptul că este extrem de îndrăgită, iar publicul o apreciază, deja nu mai reprezintă niciun fel de secret pentru fiica manelistului Florin Salam, cea care de curând a făcut câteva declaraţii incendiare în direct.

În cadrul unei emisiuni TV, Betty Salam, care s-a bucurat de un real succes într-un timp destul de scurt, pare să se bucure din plin de viaţa sa plină de anumite privilegii, iar tocmai din acest motiv a luat o decizie în ceea ce priveşte ziua sa de naştere din acest an. Aşadar, fiica lui Florin Salam a mărturisit că îşi iubeşte extrem de mult şi surioara mai mică, iar acest lucru nu a contenit să se vadă.

„Am fost cu cadouri la Jacqueline. Vorbeşte, s-a făcut mare. Am decis să nu îmi mai fac ziua în România, ci să plec în vacanţă la Roma. Merg cu Cătălin şi cu nişte prieteni“, a mărturisit Betty Salam, în direct, în cadrul unei emisiuni TV.

Anul acesta, Betty Salam va împlini vârsta de 17 ani, iar acest prilej de sărbătoare i-a dat tinerei de gândit, mai ales că poate profita din plin de clipe alături de iubitul ei, Cătălin.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *