Sezonul schimbărilor de look printre vedete! GIULIA s-a tuns din nou scurt!

Această primăvară pare să vină cu schimbări pentru vedetele de la noi, care au adoptat noi stiluri în ceea ce priveşte podoaba capilară.

Cea mai nouă schimbare în ceea ce priveşte look-ul a venit pentru cântăreaţa Giulia, care a ales să se tundă scurt. Pe lângă faptul că pare total schimbată, cântăreaţa a ales să îşi deschidă câteva şuviţe într-o nuanţă de blond-auriu. Artista a postat pe Instagram fotografia, iar fanii săi au felicitat-o pentru schimbare.

Alături de fotografia în care şi-a etalat schimbarea de look pe reţeaua socială, Giulia a scris şi acest mesaj: „Ce zici? Dansam in ploaie?“. Atât fotografia, cât şi mesajul artistei au primit nenumărate aprecieri, iar cei care o apreciază pe Giulia au tras singuri concluzia că acest look o avantajează cel mai bine pe cântăreaţă. Totodată, cântăreaţa nu este la prima sa tunsoare de acest fel, pentru că şi-a mai scurtat părul în acest mod şi cu alte ocazii.

Giulia a ales să îşi scurteze din nou părul
Giulia a ales să îşi scurteze din nou părul

Pe lângă Giulia, o altă cântăreaţă autohtonă care a decis să îşi schimbe total look-ul este Daniela Gyorfi, după ce şi aceasta s-a pozat şi le-a arătat-o fanilor pe „noua ea“.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *