Bianca Dragusanu a lesinat in culisele unui eveniment monden! Ce a patit vedeta

Bianca Dragusanu a fost foarte obosita in ultimul timp si a lesinat in timpul unui eveniment monden, in spate, in culise. Medicii i-au spus acesteia ca trebuie sa ia un mic dejun copios si sa se refaca.

 

„Sunt bine am avut o zi foarte agitata nu am reusit sa ma odihnesc in ultimele ore si am si un dezechilibru alimentar. Vom relua acest eveniment, dar sunt bine acum. Nu am nimic special sunt pur si simplu epuizata, a fost un moment în care mi s-au descarcat bateriile. Medicii mi-au zis sa ma odihnesc si sa am un mic dejun copios maine. Nu sunt insarcinata asa cum s-a vehiculat. Nu sunt, la ora asta sunt doar slabita. Maine o sa fiu bine si o să-mi serbez ziua de nastere alaturi de prietenii mei”, a declarat Bianca Dragusanu.

„Bianca este bine, cred ca a fost un stres care s-a acumulat. Asta a făcut ca ea să fie extenuată, are nevoie de odihna”, a declarat medicul estetician al Biancai Dragusanu.

Bianca, alaturi de medicul ei trebuiau sa fie gazdele unui eveniment ce avea loc intr-un club din Bucuresti. Vedeta a avut nevoie de medici si a fost chemata o salvare care a dus-o la spital.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *