Bianca Drăgușanu mai are puțin până naște. La ce râvnește cel mai mult

Bianca Drăgușanu, însărcinată în nouă luni, mai are puțin până când o va aduce pe lume pe Natalya Sofia. Cea mai mare dorință a ei, după ce va naște, este să revină la silueta pe care o avea înainte.

Bianca Drăgușanu a publicat pe Facebook o fotografie mai veche, de la sală. „Mai e puțin până la întâlnirea mult așteptată cu Natalya Sofia ???dar recunosc că sunt și nerăbdătoare să mă las pe mâna antrenorilor mei pt a reveni la silueta mea anterioar!”, a scris Bianca, pe Facebook.
Fanii au sărit imediat să o încurajeze și să îi ureze naștere ușoară. „Ești frumoasă oricum, cu sau fără siluetă!! Frumusețea vine din suflet!!”, „Să știi, silueta pe care o ai acum, nu o vei avea în fiecare zi, așa că bucură-te de ea”, au fost câteva din mesajele primite de Bianca. Deși nu pare că s-a îngrășat, Bianca a pus ceva pe ea, în opt luni de sarcină. Nu se cântărește, pentru că nu ar suporta să vadă acul luând-o razna, dar se măsoară pentru a-și croi diverse ținute. Potrivit apropiaților ei, sarcina i-a modificat serios dimensiunile de la 90-60-90. Sânii i-au crescut două numere, talia a dispărut, iar șoldurile s-au lățit cu fix 10 cm, conform ultimei măsurători. Așadar, Bianca are fizic de femeie însărcinată, dar știe să-l mascheze. (sursa: www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *