BIANCA DRĂGUŞANU nu mai arată aşa cum o ştiai! Fanii au rămas cu gura căscată când au privit fotografia

Bianca Drăguşanu este adepta schimbărilor şi o face ori de câte ori simte că e nevoie. Nu a ezitat să apeleze la medicul estetician să arate aşa cum şi-a dorit, dar frumoasa blondă nu se opreşte aici.

Iubita lui Victor Slav a postat o fotografie pe contul ei de Facebook, folosind o aplicaţie de smartphone ca să îşi modifice faţa, vedeta a împărtăşit fanilor poza în care are faţa celebrei actriţe, Angelina Jolie.

Bianca Drăguşanu s-a transformat în Angelina Jolie.
Bianca Drăguşanu s-a transformat în Angelina Jolie.

Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut imaginea, erau sceptice, dacă în fotografie se află Bianca sau altă persoană.
Totuşi, frumoasa blondă a strâns destul de multe like-uri şi comentarii de laudă, unul dintre ei numind-o ”Bianca Jolie”.

Bianca şi-a făcut cea mai recentă operaţie estică la începutul acestui an, fosta asistentă TV şi-a ridicat vârful nasului.
Da mi-am ridicat vârful nasului pentru că mi s-a părul că este prea lung. Nu am spus asta până acum pentru că nu m-a întrebat nimeni. Dacă nu am fost întrebată, nu am simţit nevoia să mă destăinui şi să zic. Eu am să îmi fac mereu lucruri despre care o să consider că mă avantajează”, a spus Bianca Drăguşanu.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *