Doiniţa Oancea, în pericol să-şi piardă auzul! A mers la medic şi acesta i-a prescris antibiotice!

Doiniţa Oancea e în suferinţă, după ce a fost lovită de o boală…supărătoare! Actriţa a fost de urgenţă la medic, care i-a prescris analgezice şi antibiotice!

Vedeta a avut de suferit în urma schimbărilor bruşte de temperatură şi umezeală din ultimele zile şi a prins o răceală rebelă. Situaţia s-a complicat însă, pentru că a început să o doară tare şi urechea, aşa că a fost nevoită să se prezinte rapid la medic. Specialistul ORL a examinat-o şi i-a pus diagnosticul: otită, o boală care netratată, poate duce la complicaţii majore, inclusiv pierderea auzului! De altfel, acesta a fost şi unul din simptomele acuzate de Doiniţa Oancea, în afara durerilor puternice, aşa că a primit tratamentul standard în această situaţie, respectiv antiinflamatoare, antibiotice şi probiotice.
Doiniţa s-a ales cu o otită pe care o tratează după sfatul medicului.
Doiniţa s-a ales cu o otită pe care o tratează după sfatul medicului.
Actriţa este însă supărată de faptul că s-a îmbolnăvit din senin, chiar înaintea Sărbătorii Paştelui şi le-a spus şi fanilor cu ce se confruntă.
”Ce zici? #nuaud !! #otita #sucks ! #redlips #redshirt #redday” a scris actriţa în limbajul standard al internauţilor de pe reţelele de socializare, primind imediat încurajări de la fani.
”Îmi pare rău…cu otita e nasol rău, Doiniţa. Dureaza recuperarea…nu atinge urechile deloc…te pup şi multa sanatate! (…) Ştiu cum e, ar trebui să pui ceva peste urechi, fereşte-te de curent!”
sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *