BIANCA DRĂGUŞANU şi-a ieşit din minţi. ”Eşti proastă!. Sunt însărcinată, nu am voie…”.

După câteva luni în care Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au ţinut sarcina vedetei ascunsă din cauza problemelor de sănătate ale şatenei, cei doi îndrăgostiţi pot vorbi în sfârşit liber despre acest subiect.

Chiar dacă are toate motivele să fie în calea afară de fericită, Bianca s-a enervat la culmea pe un fan din mediul virtual care a acuzat-o ca are buzele prea modificate. „Tu ori eşti proastă, ori eşti neinformată, ori exagerezi în amândouă! Datorită faptului că sunt însărcinată nu am voie să iau nici măcar o pastilă, aşa că nici măcar nu încape vb de alte substanţe!Dacă ai probleme de personalitate exprimaţi-le în altă parte nu pe pag mea, oricum nu mă intreseaza părerea ta!”, i-a răspuns şatena admiratorului impertinent.

Poveste de dragoste fără sfârşit

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând vor deveni părinţi.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *