Primele imagini cu silicoanele Adelinei Pestriţu! Cum arată vedeta după intervenţie!

Adelina Pestriţu şi-a pus de curând silicoane, iar acum a trecut de perioada de ”prohibiţie”! Vedeta a urmat întocmai sfatul medicului iar acum şi-a scos sânii la înaintare, să se bucure şi ei de razele soarelui!

Fosta vedetă TV se bucură de razele soarelui, la plajă, şi a pozat în sutien ca să-şi fericească şi prietenii virtuali. Este pentru prima dată în acest sezon când Adelina a ieşit îmbrăcată sumar în partea superioară a trupului, pentru că a avut de respectat anumite restricţii fixate de medicul estetician. După ce şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor, în luna aprilie, Adelina a fost nevoită să poarte o bustieră strânsă şi să evite expunerea la radiaţiile solare.

Iată însă că perioada de ”abstinenţă”, pe toate planurile, a trecut, spre bucuria iubitului ei, Speak, şi a fanilor de pe reţelele sociale! Adelina a postat o fotografie în care se mândreşte cu noul ei bust generos şi toată lumea a fost impresionată de noile forme ale vedetei. Surprinzător însă, fetele şi nu băieţii s-au grăbit să comenteze noua apariţie sexy a brunetei .”Arata super bine implantul ăsta pe care ţi l-ai făcut. Nimic exagerat. Foarte sexy Adelina” i-a scris o admiratoare, în timp ce o altă amică i-a mai tăiat niţel din elan, dar a dres-o repede. ”Se vede de la o poştă că sunt implanturi…dar de bun simţ, ii stă foarte bine!”

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *