Blondina Vântur lasă ştirile pentru dragostea în stil indian

• ca să nu mai facă naveta săptămânal până la Bombay, boşii de la Pro o lasă pe ieşeanca Iulica fără pupitrul de la ştiri • nu că ar avea mare nevoie de el…

Nu ştim cum se face că necazul unora devine, brusc, motiv de imensă bucurie pentru alţii. Cel puţin la concluzia asta au ajuns bârfitorii răsfoind zilele trecute revistele de scandal şi chiloţeală editate pe la Bucale, din alea unde, până citeşti un text mai acătării, tre să dai trei pagini de ţâţe goale şi alte două de lecţii de viaţă oferite de manelişti şi cititori în globul de cristal. Iar ca iubitori de Iaşi ce ne aflăm, nu am putut trece cu vederea câteva rânduri referitoare la ieşeanca iulia_vanturnoastră Iulica Vântur care, după cum v-am mai informat, trăieşte de ceva timp povestea vieţii alături de un mare gagicar de la Bollywood, Salman Khan, pre numele lui. Obişnuiţi să fim mai la curent cu aspecte din viaţa intimicioasă a celor doi porumbei, despre ce mai zâc socrii cei mari despre pregătirile de nuntă, despre ce reţete ori afrodisiace miraculoase foloseşte indianul de ieşanca noastră bate atâta drum până peste mări şi oceane pentru a-şi găsi dragostea, am tresărit şi noi atunci când i-am văzut poza în ziar. Dar, de unde? Aflăm, în schimb, amănunte legate de serviciul fostei ştiriste de la Pro-ul ieşean, de parcă Libertatea şi Click-urile au ajuns peste noapte reviste serioase, de ne dau cotaţiile pe bursă şi impactul crizei mondiale asupra pib-ului din judeţul Vaslui.

Dansez şi-atât

Prin urmare, ne informează tabloidele colorate că boşii de la Pro, sătui ca blonda să tot facă naveta între Bucale şi Bombay, ar fi hotărât să facă nişte schimbări cu pixul pe cartea de muncă a vedetei, care nu va mai apărea pe micu’ ecran pe post de crainic de ştiri, ci doar în „proiecte speciale” precum emisunea concurs prezentată cu mare succes alături de proaspăt divorţatu’ Fănică Bănică, fost combinat tot cu o ieşancă de-a noastră. Nu ştim, aşadar, dacă e de bine sau de rău, pentru Iulica Vântur. Într-un fel, poate că blondina ar avea mai mult timp să fie alături de indianu’ ei, care am înţăles că trece printr-o mare depresie. Pe de altă parte, ne gândim că treaba iasta o s-o ardă olecuţă şi la caşcaval. Că, bănuim noi, nu din dragoste de muncă o vedeam noi sâmbăta dimineaţa prezentând ştirile la prima oră, după o noapte în care trebuia să stoarcă lacrimi de la spectatorii lu „Dansez pentru mine” şi bani de la sponsorii calupurilor publicitare. Mai ales că nici prin trustul cu pricina nu toată lumea are salariul confidenţial al lu` Andreea Esca. Cum zâceam, nu e de râs, ci mai degrabă de plâns. Dar, nu disperaţi. Că, deontologi cum îi ştim, bârfitorii vă ţân la curent cu relaţia de dragoste a blondinei Vântur, dară şi cu schimbările apărute pe cartea de muncă a vedetei ieşence. Sperăm că până atunci să nu se îndrăgostească aşa tare, încât boşii din Pache Protopopescu să o dea afară cu litera „i”. I de la India, desigur. (Taj Kanal)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *