Bodea şi Dangă, la Aeroport şi Apavital?

Relu-Fenechiu

Relu Fenechiu

Tartorul local al PNL, Relu Fenechiu, vrea să impună doi executanţi de nădejde la şefia Aeroportului şi ApaVital (fostul RAJAC).

Surse cu parfum de credibilitate ne-au informat că ar fi vorba de fostul prefect Marius Bodea şi, respectiv, fostul lipitor de afişe Marius Dangă.

“Condiţia ca USL să voteze proiectele judeţului este ca eu să accept doi liberali la conducerea Aeroportului şi la RAJAC. Liberalii cer asta, pesediştii câştigă doar experienţă“, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad, fără a-i nominaliza însă şi pe pretendenţi.

Investigaţiile specifice făcute de bârfitori au scos însă cele două nume la iveală. Acum, este de urmărit dacă Simirad va accepta trocul sau va trebui să aşteptăm până după alegeri să-i vedem pe cei doi unşi în funcţii. Resursele financiare de care vor beneficia Aeroportul şi ApaVital în următorii cinci ani, de ordinul sutelor de milioane de euro, sunt, vorba unuia, motiv pentru politicieni să-şi asigure feţe simpatice şi generoase în funcţii cheie. Altul mai are o vorbă, aia cu o mână care o spală pe alta, iar ambele spală bani… publici. Dar nu e decât o bârfă. Nu-i aşa?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *