Haidamaci fără inimă, la Club XS!

Orice club care se respectă cât de cât, îşi angajează doi-trei bodyguarzi pentru a evita eventualele scandaluri sau bătăi din interior. Este adevărat că majoritatea sunt nişte tipi lipsiţi de scrupule, dar ceea ce s-a întâmplat la Club XS este greu de înţeles. Mereu vor exista fetişcane dornice de afirmare, care să bea până ajung în pragul comei, dar, cu toate acestea, este indicat să le dai o mână de ajutor şi să nu le laşi să moară.

Se pare că cei de la XS nu cunosc acest lucru având în vedere că au lăsat o fată, care îşi cheltuise ultimii bănuţi pe băutura de la ei, să stea mai bine de o oră inconştientă, în frig, semidezbrăcată şi culcată pe ciment, la mai puţin de un metru de intrarea în club. Niciunul dintre bodyguarzii nu s-a sinchisit să o ajute pe turmentata, care mai avea puţin şi îngheţa, la propriu.

Norocul ei au fost nişte băieţi binevoitori, care au luat-o pe sus şi au băgat-o înăuntru, să se încălzească, nu de alta… da’ avea doctoru’ „Trei în unu’“ Ciuhodaru încă un client.

Când a văzut-o, unul dintre haidamacii de la firma de pază a început să înjure şi să spună „Asta îmi mai lipsea!”, începând să-i ia la întrebări pe cei care au salvat-o.

E drept că principala vinovată era fata, dar şi lipsa de compasiune faţă de semeni este o atitudine de acuzat. Sau nu, dacă eşti un malac cu ceafa lată, care nu vrea probleme la el „pă tură“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *