Bomba anului! Fata Andreei Esca se iubeste cu baiatul lui Omar Hayssam! Pustiul este unul dintre cei sapte copii ai teroristului sirian condamnat in Romania!

Fiica celei mai cunoscute si iubite prezentatoare tv din Romania, Andreea Esca s-a indragostit de un pusti, de aceeasi varsta cu ea – 15 ani – de origine siriana. Intamplator sau nu, tatal baiatului este la fel de celebru ca stirista PRO TV.

Cel mai neasteptat cuplu monden s-a nascut zilele trecute, cand Alexia Eram, fata Andreei Esca, si Rashid Omar, unul dintre cei sapte copii ai lui Omar Hayssam cu Adela Omar, s-au autodeclarat un cuplu, spre surprinderea tuturor! Cei doi adolescenti si-au exprimat deja sentimentele, s-a ajuns deja la „te iubesc” din ambele parti, iar tinutul de mana este deja o stare de normalitate. „Mai mult decat atat, prietenii celor doi, pentru care relatia nu mai este un secret, le-au urat „Sa va tina!”.

Fiica celei mai cunoscute stiriste de la noi si-a rugat amicii sa nu-i judece alegerile daca nu-i inteleg motivele, recunoscand ca „orice fata vrea un baiat rau care sa fie bun doar pentru ea”.

Fiica Andreei Esca este vedeta unui post tv pentru copii

Fiul lui Omar Hayssam invata la o scoala cu predare in limba arabaAlexia si Rashid sunt, pare-se, si vecini, la Snagov, acolo unde familiile lor detin cate o vila!

Aducerea din Siria, in iulie 2013, a lui Omar Hayssam a fost considerata o mare victorie a serviciilor secrete din Romania

Omar Hayssam (52 de ani), tatal lui Rashid, este condamnat definitiv pentru terorism, inselaciune si fraude la 23 de ani si 4 luni de inchisoare si isi ispaseste pedeapsa in Romania, dupa arestarea lui in Siria, in iulie 2013. Hayssam a fost considerat responsabil de justitia romana pentru rapirea a trei ziaristi romani in Irak, in 2005. De mentionat ar fi si faptul ca, in noiembrie 2004, Omar Hayssam a aparut in Top 300 Capital, averea lui fiind evaluata la 100 de milioane de dolari!

 

Sursa:  wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *