Anda Adam i-a tratat pe olteni cu fundul. La propriu! Fanii sunt revoltati: „Un exemplu foarte prost de…”

Spectacolele Andei Adam sunt de-a dreptul savuroase, mai ales daca e vorba despre tinutele de scena ale cantaretei. Blondina este extrem de sexy atunci cand urca pe scena, iar publicul intra in delir, orice ar face ea.

…. Chiar si daca ii trateaza cu… fundul! Si cine s-ar supara daca Anda este imbracata cu o fustita extrem de scurta care lasa tot la vedere? Absolut nimeni! Bine… Ca de fiecare data, mai sunt si nemultumiti, insa cu siguranta majoritatea celor care au fost prezenti in clubul in care a cantat artista s-au lasat dusi de… val. Cei care nu au fost acolo, insa, au vrut sa afle repede unde s-a prezentat cu asa o tinuta Anda Adam.

Va spunem noi! Intr-un club din Ramnicu Valcea! Cum se vede treaba, se pare ca blondina nu face diferenta intre bucuresteni, olteni, moldoveni sau dobrogeni… Pe toti ii trateaza la fel!

“Un exemplu foarte prost, ea, Tonciu si altele, de aia nu suntem bine vazuti, din cauza lor!”, a scris un “nemultumit”. Imediat, au sarit in apararea ei admiratorii care i-au transmis ca e foarte sexy si sunt innebuniti dupa ea.

A primit inelul de logodna

Anda Adam si Sorin traiesc o frumoasa poveste de dragoste si se gandesc serios la nunta.

Cei doi si-au facut deja planuri. Anda a primit un superb inel de logodnă de la iubitul ei și urmează să facă nunta anul acesta. Asa cum era de asteptat, cantareata vrea o nunta atipica.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *