BOMBA! Ruby este insarcinata? Fanii au ramas cu gura cascata: „Esti gravida cu Velea?”

A facut pana acum sute de fotografii, dar niciuna ca asta. Ruby a reusit cu o singura imagine sa isi puna fanii pe ganduri. Vedeta a afisat o burtica precum a femeilor insarcinate, iar intrebarile despre un bebe au inceput imediat sa curga.

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi si intotdeauna a fost admirata pentru silueta ei aproape perfecta. Asa ca, atunci cand au vazut-o cu burtica, fanii lui Ruby au intrat imediat la banuieli. Aceasta s-a fotografiat in oglinda, imbracata intr-o tinuta care nu o avantaja deloc.

Rezultatul final nu a fost nicidecum in favoarea vedetei, care apare in poza cu cateva kilograme bune in plus, dar, mai ales, cu o burtica de gravida de toata frumusetea. Cel mai probabil ca aceasta este o iluzie optica, rezultata din alaturarea mai multor factori: tinuta nepotrivita, postura neadecvata sau unghiul din care a fost facuta poza. Insa, nu se stie niciodata cand putem avea parte de o surpriza de proportii, iar Ruby sa ne dea veste cea mare.

Aceasta este fotografia care i-a dat batai de cap lui Ruby

Aceasta este fotografia care i-a dat batai de cap lui Ruby

Pana una- alta, fanii au luat-o imediat la intrebari. Unii dintre ei, mai “dezghetati” din fire, au facut chiar si glume pe seama burticii ei. “Cumva gravida cu Velea”, a intrebat-o unul dintre admiratori, insa, fara a primi inca vreun raspuns.

S-a mutat cu iubitul

De mai bine de un an, Ruby are o relatie pe cat se poate de serioasa cu Adi. Inca de la inceput, barbatul o insotea pe artista in deplasarile la concerte si chiar la evenimente, insa doar dupa cateva luni de relatie s-au mutat impreuna. Acum, cei doi se despart doar pentru cateva clipe, atunci cand fiecare dintre ei au de rezolvat probleme personale.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *