Bruneta de la drept

Facultatea de Drept e, în continuare, una dintre cele mai căutate de către studenţi, chiar dacă puţini dintre ei ajung să şi profeseze în domeniu.

Cu toate că Iaşul colcăie de avocaţi, dacă eşti cu adevărat bun în această profesie, poate mai ai o şansă în a-ţi găsi de lucru după absolvire.

Diana Nechita, studentă în anul IV la Facultatea de Drept, în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, este o norocoasă. Tatăl său este avocat, iar acest fapt poate constitui un avantaj, chiar dacă ea îşi doreşte să urmeze cursurile Institutului Naţional de Magistratură şi nu avocatura. Important este că are cine să o susţină.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

,,E adevărat că oricine are posibilitatea de a termina o facultate, important e ce faci după şi cum te descurci. Vorba aia: intră cine vrea, iese cine poate!”, ne spune Diana.

Ea consideră că studenţii care se bazează pe pilele şi banii părinţilor nu vor avea prea multe şanse în viitor:

,,Omul deştept descoperă nulităţile şi nu se complică cu ele…le elimină! Aşa că îţi poţi face intrarea prin pile şi bani, dar trebuie să fii conştient că, mai devreme sau mai târziu, vei fi dat la o parte dacă nu ştii să demonstrezi că meriţi să fii luat în considerare”.

Aşadar, nu te baza pe cei din jur, deoarece în viaţă totul depinde doar de tine.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *