Ionuţ Popa sau Beatrice Rancea, primar al Iaşului din 2012?

Ieşenii nu sunt hotărâţi în alegerea unui primar pe anul 2012!

Luând pulsul străzii, am putut observa că oamenii nu mai cred în promisiunile făcute de cei de la Putere, ba chiar sunt foarte revoltaţi şi pe cei din Opoziţie.

În urma unui sondaj de opinie, „Bârfa de Iaşi“ a constatat că ieşenii ar fi dispuşi să aleagă primar un antrenor de fotbal sau chiar un actor. Dar, mai ales, pe binecunoscuta scenografă şi artistă Beatrice Rancea, directorul Operei Române din Iaşi. Înţeleaptă opţiune!

Cătălin Ştefănescu, un tânăr de 27 de ani, l-ar vota pe Ionuţ Popa, antrenorul de la CSMS Iaşi, deoarece consideră că ,,i-am putea acorda o şansă să realizeze ceva măcar aici dacă în fotbal nu prea a reuşit. Poate că şi-a greşit vocaţia”!

E.G. învăţătoare, de 26 de ani, ar merge pe mâna unei femei la cârma orapului Iaşi:

,,Cred că doamna Beatrice Rancea ar fi în stare să conducă un oraş, pentru că este o persoană foarte deşteaptă, iar un om deştept poate realiza multe lucruri în favoarea oraşului nostru”.

R.B, de 35 de ani, s-a declarat frustrat de faptul că este pe punctul de a-şi pierde locul de muncă şi ar fi dispus să-l aleagă pe actorul Vlad Baba.

,,Vlad Baba este alesul! Trebuie să acordăm o şansă tinerilor”, ne-a spus răspicat R.B..

A.I., funcţionar, 41 de ani, nu mai ştie cine ar fi potrivit pentru postul de primar, însă un lucru este cert:

,,Ferească Dumnezeu să mai fie încă o dată ales Nichita!”.

De aceeaşi părere este şi G. A., avocat:

,,Iau cu nişte roşii că mi se face rău când aud de alegeri!”

Cătălin Hagiu, de profesie jurist, în vârstă de 35 de ani:

,,Votul este confidenţial. Nu vă pot spune pe cine voi alege sau dacă voi merge la vot. Politicienii sunt toţi pe treaba lor!”

Aşadar, politicienii ieşeni au motive întemeiate să-şi facă griji înaintea alegerilor de anul viitor, pentru că oamenii s-au săturat de minciunile lor. Şi, poate, după 20 de ani, se va găsi un „muşchetar” care să apere şi interesele noastre. Măcar să ne respecte!

P.S.:  Nu vă gândiţi la Ciuhodaru, că nu este ceea ce vor alţii să fie!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *