Bungee Jumping politic

Oprea Dumitru

Oprea Dumitru

Dumitru Oprea, protectorul spiritual şi emoţional al Universităţii “Al. I. Cuza”, se pare că s-a agitat prea vehement pe la tribuna Parlamentului european de la Bruxelles şi prin politica ieşeană, apreciază consilierul local PSD Sorin Iacoban.

Eu îi spun Hopa Mitică, nu pentru că îl cheama Dumitru, ci pentru că sare dintr-un partid în altul. Acum aştept să sară din decor, poate chiar în pădure! El face o politică chioară, se tot laudă cu proiecte pe care nu le face”, acuză consilierul PSD Sorin Iacoban.

Dumitru Oprea a fost membru PNL în perioada 2001 – 2004, filială în care a fost chiar preşedinte judeţean, de unde a fost înLăturat printr-un puci orchestrat de Relu Fenechiu. După apariţia Partidului Liberal Democrat, Dumitru Oprea a deţinut funcţiile de preşedinte interimar (martie – septembrie 2007) şi apoi preşedinte (din septembrie 2007) al organizaţiei judeţene. După fuziunea dintre PD şi PL-D, profesorul Dumitru Oprea a fost desemnat preşedintele organizaţiei municipale PD-L Iaşi şi candidatul oficial al PD-L la Primăria municipiului Iaşi, competiţie pe care a pierdut-o în favoarea candidatului PSD, Gheorghe Nichita. Unele surse spun că înfrângerea s-a produs cu largul concurs al filialei PD-L, condusă atunci de Dan Cârlan şi cu profunda implicare a Irinei Schroter.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *