Pleaca Iguana vine Roxana

Regina neîncoronată a operaţiilor estetice din Iaşi a fost, până nu demult, cunoscuta Iguana, pe numele real Diana Ştefănescu. Plecată prin Capitală să îşi facă un nume, Diana a părăsit peisajul monden ieşean, lăsând pentru un timp un gol imens în sufletul băieţilor de bani gata de la noi din târg. Devoratoarea de bărbaţi, săraci cu duhul dar doldora la buzunar,  a reuşit să-şi îndepărteze aura întunecată de cartier de provincie şi să devină asistentă de succes în tembeliziunile dâmboviţene.

Diana Stefanescu

Diana Stefanescu

Pentru o perioadă de timp, în cluburile ieşene s-a simţit, ca niciodată, lipsa unei vedete… de cauciuc. şi nu o spunem noi, ci zecile de flăcăi de bani gata care – se vedea pe chipul lor, ce mai! – pur şi simplu nu mai ştiau în ce să-şi investească banii. Până când a apărut ea, şi numai ea! Unica Roxana. O fată simplă din Roman (ca zâna Andreea Marin-Bănică) care şi-a căutat de lucru în urbea noastră. Şi şi-a găsit… din plin. De lucru, bineînţeles.

Pasionată de motoare şi maşini puternice, mândra deţinătoare a unui autoturism „Mercedes M3” şi a unei motociclete, Roxana s-a făcut remarcată uşor în rândul burlacilor ieşeni în căutare de prospături, câştigându-le admiraţia şi, de ce nu?, inimile.

Dar, la început, adică acum vreo doi ani, nu a reuşit să se afirme precum îşi propusese şi nici bărbaţii nu făceau coadă la uşa ei. Aşa că, mânată de influenţele externe ale piţipoancelor mondene din Bucureşti şi din alte oraşe cosmopolite, a hotărât să se opereze. După cum arată fata noastră acum, putem spune că a reuşit să ducă „tuning”-ul la un nivel superior faţă de ceea ce întâlnim adesea prin Dealul Copoului.

A început timid dar convingător, printr-o operaţie de mărire a sânilor. Astfel, popularitatea fetei parcă a mai început să crească. Noua „piesă vestimentară”, similară cu cea a unui panou mare cu beculeţe luminoase care să arate înspre decolteu, au evidenţiat-o pe Roxana suficient de repede cât să atragă precum mierea roiul de trântorii de lux din zonă.

Aşa e, a fost o reuşită, însă parcă ceva nu era în regulă: fata nu strălucea suficient. În consecinţă, Roxana şi-a mai făcut o operaţie… la buze, ulterior suferind şi o intervenţie la nas. Astfel, tunatul a devenit complet iar prinţesa noastră din silicon şi cauciuc s-a putut înfăţişa în toată splendoarea privirilor hulpave şi ahtiate de nou din cluburile de pe ambele maluri ale Bahluiului. În plus, ca o compensaţie la operaţiile estetice prin care a trecut, Roxana şi-a operat şi strungăreaţa. Ah, ca să nu uităm, la începutul carierei ieşeanca noastră a fost brunetă…

Relaţia cu Alex Holicov a lăsat-o blondă

… până când l-a întâlnit de Făt-Frumos, adică Alex Holicov. Unul din moştenitorii marei familii de latifundiari Holicov.

Alex Holicov

Alex Holicov

Cunoscut  drept un crai al cluburilor iesene, Alex – „Vânătorul de blonde” a pus ochii imediat pe romaşcana noastră şi, vorba Poetului, „astfel dorinţa-i gata!”. Destul de tumultoasă la început, relaţia lor a devenit stabilă, pe parcurs, datorită principiului „Yin şi Yang”. Adică, el ordonă, iar ea ascultă. Lăsând la o parte infidelităţile, Roxana a găsit „puterea” şi a devenit blondă, peste noapte, pentru el. De ce? Nu-i nici un secret: pentru că îi plac blondele! Toate iubitele lui oficiale au fost blonde, iar el nu concepe că se poate simţi mai bine cu o brunetă. Poate chiar acesta a fost motivul micilor divergenţe dintre ei. Însă, cel mai important, acum, e faptul că se iubesc. Ea pe el şi Alex… pe sine.

Gaşca are, totuşi, o mare nelămurire (la fel, de altfel, ca şi cititorii noştri): „Alex, când o atingi, scârţâie?”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *