Ca la… 40 de ani. Elena Udrea se simte fericită fără Cocoş

* într-un interviu scurt-scurt de tot, blonda Elena ne spune că la 40 de ani se simte la fel de bine ca la 30 şi nu ar refuza preluarea timonei Cotrocenilor

Prima blondă a ţării – după Loredana Chivu, v-aţi prins – se simte mai bine ca niciodată în pielea… femeii divorţate, deşi se apropie vertiginos de o vârstă la care altele îşi fac griji din cauza ridurilor, vergeturilor, colăceilor ori şunculiţelor. Elena_Udrea_6Aşa că, la 40 de ani, Elena Udrea, proaspăt divorţată de mogulaşul Dorin Cocoş, se simte, ca să-l parafrazăm pe tătuca Ilici, ca la… 30. Adică fericită, împlinită şi cu gânduri mari în politică, de unde nu are vreo intenţie să se retragă prea curând, ci dimpotrivă.

„Trăiesc o perioadă minunată a vieţii mele. E un nou început. După 10 ani, atât  în carieră, cât şi în viaţa personală, am întors o foaie şi mă pregătesc de o nouă etapă”, spune fosta doamnă Cocoş, într-un interviu cu două întrebări şi trei răspunsuri din tabloidul de mare răspândire naţională Click.

Aşa că blonda de la PDL se simte „o norocoasă”, nu doar pentru că în decembie se pregăteşte să schimbe prefixul şi să-şi reaşeze jumătatea după 10 ani de căsnicie, dar şi să pornească într-un nou proiect al fulminantei sale cariere politice.Elena_Udrea_7 „Am ales politica la 30 de ani. Acum, la 40, fac din nou aceeaşi alegere şi am sufletul împăcat”, spune, cu aceeaşi nonşalanţă, artizana bileţelelor roz bombon din mesageria Cotrocenilor.

Despre noul proiect din cariera dânsei nu ne spune însă mare lucru. Noi nu putem decât să bănuim că, după cochetarea cu Mişcarea Populară a puberului Tomac şi discuţiile despre punerea pe liber din PDL, blonda Elena se pregăteşte pentru cea mai înaltă funcţie în stat, despre care ne zice totuşi că nu e chiar imposibil de câştigat. „Ştiu că despre politicieni se spune că reprezintă răul societăţii, dar greşim dacă generalizăm”, a cugetat blonda, în înţelepciunea femeii de aproape 40 de ani. Aşa că, vorba unei alte candidate, de ce să nu încercăm şi cu o femeie?

James Blond

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *