Care ar fi fost motivul divorţului dintre Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu

Motivul despărţirii modelului Valentina Pelinel de soţul său, politicianul şi omul de afaceri Cristian Boureanu, ar fi un mesaj pe care acesta l-a găsit în telefonul soţiei, susţine un apropiat al celor doi.

Anunţul divorţului modelului Valentina Pelinel de soţul său, cunoscutul politician Cristian Boureanu, a fost unul neaşteptat. Cei doi au format un cuplu încă din anul 2004 şi nu au dat niciodată vreun indiciu că aveau probleme în relaţie.

Niciunul dintre ei nu a anunţat oficial care a fost motivul despărţirii. Totuşi, un apropiat al cuplului Pelinel-Boureanu susţine însă că totul a pornit de la un mesaj pe care politicianul l-a găsit în telefonul soţiei.

„În ultimul an, Valentina şi-a petrecut majoritatea timpului în America. Asta i-a ridicat un semn de întrebare până şi lui Cristian, însă nu a făcut nimic în acest sens”, a declarat pentru CanCan o sursă care a preferat să îşi păstreze anonimatul.

„Cristi a găsit un mesaj în telefonul soţiei sale. Era un sms scris în limba engleză, în care cineva îi scria Valentinei că îi este dor de ea şi că o aşteaptă cât mai repede înapoi”, a mai adăugat aceeaşi sursă.

La începutul lunii aprilie, Cristian Boureanu a postat pe profilul personal de pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj în care îi mulţumea Valentinei Pelinel pentru clipele petrecute împreună şi anunţa că a înaintat actele de divorţ.

„Astăzi am depus actele de divorţ. După mai mult de 3 luni de relaţie la distanţă, am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim. Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună”, a scris Boureanu. „Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente”, a mai adăugat el.

Sursa: gandul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *