Este in coma si nu mai apuca sa il mai vada in costum de ginere! Ce i s-a intamplat lui Florin Dumitrescu inainte de nunta

Chef Florin Dumitrescu a anuntat cu tristete ca una dintre invitatele cele mai importante de la nunta sa nu ii va putea fi alaturi, din cauza unui accident de motocicleta. Fata e in coma indusa, iar medicii fac tot ce pot pentru a-i salva viata.

Roxana Mateescu este una dintre prietenele apropiate ale lui Florin Dumitrescu. Ea a fost cea care i-a ascultat confesiunile si l-a sfatuit ce sa faca pentru a o cuceri pe cea care urmeaza sa ii devina sotie in iunie.

Din pacate, Roxana a suferit un accident de motocicleta si este in coma inca din data de 15 martie. Cu toate acestea, juratul de la MasterChef nu isi poate reveni nici acum din socul pe care l-a trait cand a aflat tragica veste.

Se casatoreste pe 7 iunie

Florin si iubita lui, Cristina urmeaza sa isi uneasca destinele anul acesta, pe 7 iunie. Cei doi sunt in febra pregatirilor, insa pana acum se pare ca totul se incadreaza in grafic: el mai are de ales doar dintre cele doua variante de costume de mire, iar ea pare ca s-a hotarat pentru o rochie creata de un designer american.

Viitorii miri au deja impreuna o fetita pe nume Ava.

Ea este Ruxi. Cand am cunoscut-o pe Cristina, ii povesteam Ruxandrei cat de fericit sunt si cat de tare m-am indragostit de Cristina, pe care o numeam ‘Fructul Interzis’.
Este pe lista mea de invitati la nunta, dar din pacate un accident de motocicleta o tine departe de noi. M-a ajutat foarte tare in inceputul meu de relatie cu femeia care urmeaza sa imi fie sotie si imi doresc sa se faca bine.
Va pup!
P.s. Rux, te pupam!”

Dupa ce au vazut mesajul, fanii lui Florin i-au urat sanatate prietenei lui si multa putere juratului pentru a trece peste aceasta veste trista.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *