Cât te costă să ai o vedetă la nuntă, botez sau la petrecerea privată? Vezi care e tariful

Când nu sunt în faţa camerelor de luat vederi, actorii şi prezentatorii de televiziune se transformă în gazde pentru evenimente private, mai precis în “M.C.” – maeştrii de ceremonii. Surse din showbiz şi  din lumea impresarilor au dezvăluit pentru Click! cât te costă să ai o vedetă la nuntă, botez sau petrecere privată.

De când au devenit foarte cunoscuţi ca prezentatori ai matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion (33 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) sunt tot mai solicitaţi pentru a prezenta evenimente private. Cei doi primesc împreună câte 2.200 de euro pentru a se transforma în M.C. (maeştrii de ceremonii). Cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 sunt prieteni de foarte multă vreme.

Cosmina Păsărin (foto): Fosta participantă la reality show-ul „Vara ispitelor” şi apoi actriţă şi prezentatoare de televiziune, tânăra a devenit în ultima vreme şi prezentatoare de evenimente private. Pentru prestaţia sa, Cosmina Păsărin (31 de ani) ia în jur de 700 de euro.

Gina Pistol: Actriţă, model de succes, prezentatoare tv şi cântăreaţă, mai nou, Gina Pistol (31 de ani) ştie să facă bani din piatră seacă. Pentru că membra show-ului „Serviciul român de comedie” de la Pro TV prezintă şi evenimente private sau spectacole, pentru care primeşte în jur de 800 de euro.

Romică Ţociu şi Cornel Palade: Cei doi prezentatorii de la Antena 1 sunt deseori solicitaţi să prezinte diverse evenimente. Astfel că atunci când nu prezintă emisiunea de Bingo de la Antena 1, Romică Ţociu (51 de ani) şi Cornel Palade (61 de ani) prezintă evenimente pentru care tariful lor este de 2.400 € împreună.

Daniel Buzdugan și Mihai Morar: Prezentatori de radio şi televiziune, cei doi sunt foarte des solicitaţi pentru evenimentele din Capitală şi din ţară. Separat sau împreună, cei doi prezentatori de la Radio Zu şi Antene au tarife diferite, astfel că Mihai Morar (32 de ani) solicită 1.200 de euro pentru prestaţia sa, iar Daniel Buzdugan (39 de ani) 1.300.

Andi Moisescu: E sexy şi are o mulţime de admiratoare. Tocmai de aceea prezentatorul emisiunii „Apropo TV” de la Pro TV are multe solicitări pentru a prezenta evenimente private speciale. Astfel că Andi Moisescu (41 de ani) solicită pentru prestaţiile sale nu mai puţin de 2.800 € pentru fiecare prezentare.

Pavel Bartoș: În ultima vreme i-a cres­cut cota ca actor şi prezentator de televiziune, după ce a făcut show la „Românii au talent” şi „Vocea României”. Fostă vedetă de telenovele, acum doar actor de teatru, Pavel Bartoş (38 de ani) e tot mai solicitat să prezinte evenimente particulare şi mondene, pentru acestea solicitând 2.500 €.

Mihai Mitoșeru: Actor şi prezentator la emisiunea de Bingo de la Antena 1, Mihai Mitoşeru (38 de ani) este foarte solicitat pentru prezentat spectacole de varietăţi sau diverse evenimete particulare. Pentru efortul său acesta solicită doar 700 de euro firmelor cu care colaboreză.

Octavian Ursulescu: A rămas singurul prezentator de pe vremea comunismului. Cu toate acestea încă mai are oferte de a prezenta evenimete şi multe spectacole de muzică şi umor. Octavian Ursulescu (66 de ani) seamănă cu o adevărată enciclopedie ambulantă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este des solicitat ca M.C., fiind recompensat cu câte 1.000 € pe prezentare.

Cătălin Măruță: Fie că prezintă spectacole, evenimente caritabile sau private, prezentatorul emisiunii „La Măruţă” de la Pro TV are un tarif special. Acesta este nu mai puţin de 1.900 €, însă Cătălin Măruţă (35 de ani) se poate spune că fa­ce toţi banii de fiecare dată, datorită spontaneităţii sale.

(sursa: CLICK.RO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *