Cătălin Moroşanu l-a trimis pe Liedert în „lumea viselor“!

La Gala „Superkombat World Grand Prix 2011“, de la Frankfurt, ieşeanul nostru a făcut din nou un meci de senzaţie, în faţa unui adversar mult mai înalt şi mai solid. Întreaga bursă primită pentru participarea la gala germană, Cătălin o va dona familiei unei fetiţe de 2 ani, bolnavă de leucemie.

A devenit o obişnuinţă pentru cel mai titrat luptător de K1 din România, ieşeanul nostru Cătălin Moroşanu, să i se schimbe adversarii în ultimul moment. La fel au stat lucrurile şi la Gala „Superkombat World Grand Prix” 2011, de la Frankfurt, de la sfârşitul săptămânii trecute. Iniţial, organizatorii i-au spus lui Cătălin că va lupta cu polonezul Wieslaw Kwasniewski, pentru ca, în ultimul moment, acesta să fie înlocuit cu germanul Patrick Liedert. Chiar şi în aceste condiţii, „Moartea din Carpaţi“ a făcut un meci mare şi l-a trimis pe Liedert în „lumea viselor“ în prima repriză, după ce a fost pus de câteva ori în dificultate de loviturile cu genunchiul ale unui adversar foarte înalt şi solid.

La gala de la Frankfurt, România a mai fost reprezentată de alţi trei luptători.

Bogdan Stoica l-a învins într-un super-fight pe germanul Dawid Baziak prin KO, în repriza a treia, iar fratele său, Andrei, s-a impus tot prin KO, însă în prima repriză a disputei cu germanul James Phillips.

Celălalt român prezent la gala din Germania, Benjamin Adegbuyi, a fost învins de Jaizirinho Rozenstruik, prin KO, în prima repriză, într-un meci de rezervă pentru „piramidă“.

În finala „piramidei“, Serghei Laşcenko a revenit fantastic după ce a fost trimis la podea în prima repriză şi l-a făcut KO pe surinamezul Ismael Londt.

În semifinale, Laşcenko a beneficiat de abandonul turcului Erhan Deniz, în cea de-a treia repriză, iar Londt a trecut de rusul Pavel Zuravliov.

Într-un alt super-fight, olandezul Albert Krauss l-a învins prin KO, în repriza a doua, pe germanul Alex Schmitt.

A luptat pentru o fetiţă de 2 ani, bolnavă de leucemie

Impresionat de cazul unei fetiţe de 2 ani, Maria Teodora, care este bolnavă de leucemie, Cătălin a laut decizia ca toţi banii pe care i-a primit în urma participării la Gala Superkombat World Grand Prix 2011, de la Frankfurt, să-i doneze familiei micuţei.

„Bursa mea de la acest meci o voi dona familiei Mariei pentru că au într-adevăr nevoie de aceşti bani. Voi fi alături de fetiţă şi vreau ca toată lumea să ajute această fetiţă de numai 2 anişori“, ne-a spus Moroşanu.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *