Ce mai fac oamenii cu bani în vremurile de criză: îşi remodelează propriul corp

Fiica fostului rector-fantomă Niculescu, şi-a mărit sânii la o clinică privată din Bacău.
Adriana Andronic, judecătoare la Secţia Comercială a Curţii de Apel Iaşi, a plătit câteva mii bune de euro unui chirurg estetician băcăuan, de la o clinică particulară de chirurgie plastică şi reconstructivă, pentru a-i introduce silicoane sub muşchii pectorali. În urma operaţiei, fiica fostului rector-fantomă de la UPA, Niculaie Niculescu, a ajuns să fie repede invidiată de toate colegele de la instanţa superioară ieşeană.

Magistratul Adriana Elena Andronic, de la Curtea de Apel Iaşi, fiica celebrului scandalagiu de la Universitatea „Petre Andrei” Iaşi, Niculaie Niculescu, are cu ce se mândri pe la petrecerile mondene care au loc în lumea bună a târgului. În schimbul unei sume cuprinse între 3000 şi 4000 de euro, judecătoarea a ajuns posesoarea unui bust impresionant care le-a făcut pe colegele de la instanţa superioară ieşeană, cunoştinţe şi prietene, să plesnească de ciudă şi de invidie. Surse din anturajul unor magistraţi care obişnuiesc să frecventeze bairamurile cu ştaif  ne-au spus recent că Adriana este tare mândră de sânii săi noi pe care şi i-a remodelat în totalitate la o clinică particulară de chirurgie plastică şi reconstructivă din Bacău. Altfel spus, fiica lui Niculaie Niculescu şi-a făcut un implant mamar cu silicon.

O pereche de sâni fermi costă până la 4000 de euro

Potrivit aceloraşi surse extrem de credibile, Adriana Andronic ar fi optat pentru un implant submuscular care are avantajul capital că se conservă mult mai bine. Mai precis, sânul îşi păstrează supleţea şi rămâne ferm pe o perioadă mai lungă de timp, datorită faptului că implantul este susţinut de muşchii pectorali.  Un alt aspect pozitiv se referă la palpare, deoarece sânul pare în întregime natural. Operaţia are însă şi mari dezavantaje, printre acestea numărându-se, în primul rând, procesul operator care devine mult mai laborios pentru chirurg. Femeia simte ulterior un disconfort asemănător cu o febră musculară. La clinicile de chirurgie estetică din România, 50% dintre paciente fac implanturi de sân submuscular. De orice tip ar fi implanturile – preumplute cu gel de tip silicon şi hidrogel sau cu valvă şi umplute cu silicon preţul unei perechi variază între 500 şi 700 de euro, la care, evident se adaugă costul intervenţiei chirurgicale ce poate depăşi suma de 2000-2500 de euro.

Nema probe, nema corupţie …

Judecătoarea Adriana  Andronic a devenit cunoscută de ieşeni mai mult pentru faptul că este fiica fostului rector-fantomă de la UPA Iaşi, Niculaie Niculescu. Ulterior, Adriana a ajuns pe primele pagini ale cotidianelor locale şi naţionale din cauza colegei de breaslă, Georgeta Buliga, ultima aflându-se şi acum în spatele gratiilor pentru acuzaţii grave de corupţie. Mai precis, Adriana a făcut parte, alături de judecătoarele Georgeta Buliga şi Elena Gheorghiu, din completul de judecată care a pronunţat o decizie controversată într-un dosar de partaj care a stat la originea arestării colegei de breaslă. Potrivit DNA, Georgeta Buliga ar fi luat 8.000 de euro mită pentru a soluţiona un dosar de partaj în favoarea ieşeanului Liviu Popescu. Surse din anturajul procurorilor susţin că o parte din bani ar fi trebuit să ajungă la celelalte două judecătoare care au format completul de judecată, respectiv Andronic şi Gheorghiu. Cu toate acestea, până în momentul de faţă anchetatorii nu au găsit probe care să demonstreze implicarea lui Andronic şi Gheorghiu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *