Ce sotie poate sa aiba nepotul preferat al lui Gigi Becali! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata femeia!

La cei 32 de ani pe care-i are, Vasile Geambazi, nepotul favorit al lui Gigi Becali, se poate considera un barbat implinit. Are afaceri prospere, o avere frumusica si o familie de nota zece: doi copii reusiti si o sotie superba.

Desi invarte milioane de euro pe degete, Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, este de o modestie iesita din comun. Nu epateaza prin haine scumpe, ceea ce-l face sa treaca neobservat. Nici sotia lui nu este genul de femeie care sa puna pret pe aparente, dar deosebirea este ca nu ai cum sa nu o remarci. Partenera de viata a lui Vasile Geamazi are o frumusete aparte. Paparazzii CANCAN.ro au surprins-o, zilele trecute, in timp ce isi ducea copiii, o fetita si un baiatel, la plimbare in parc. Imbracata extrem de simplu, dar suficient de sexy cat sa starneasca invidia femeilor si admiratia barbatilor, maternitatea nu i-a afectat deloc silueta impecabila, de sportiva.

 

Sotia lui Vasile Geambazi arata trasnet si a reusit sa-si pastreze silueta impecabila in ciuda maternitatii

Sotia lui Vasile Geambazi arata trasnet si a reusit sa-si pastreze silueta impecabila in ciuda maternitatii

Daca nu i-ar fi tinut de mana pe cei doi pusti, nici nu ai fi zis ca este mamica cu norma intreaga si ca intregul sau univers graviteaza in jurul familiei. Chiar daca statutul financiar le-ar permite sa-si plateasca o bona care sa-i duca pe cei mici in parc, este limpede ca nu este stilul sotilor Geambazi, care prefera sa le fie alaturi copiilor si sa nu piarda cele mai frumoase momente din viata celor mici.

Sotia nepotului preferat al lui Gigi Becali este mama cu norma intreaga

Sotia nepotului preferat al lui Gigi Becali este mama cu norma intreaga

 

Despagubit pentru un teren cu 65.000 de euro
Unchiul sau, Gigi Becali, i-a incredintat lui Geambazi actiuni la Steaua, i-a dat pe mana firma Arcom, in portofoliul careia se afla multe dintre terenurile latifundiarului, dar l-a pus sa conduca si cea mai mare sera din Europa pe care o detine la Popesti-Leordeni. Anul trecut, instanta a decis ca statul sa dea o despagubire record lui Geambazi: peste 65 de milioane de euro. Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) a anuntat la acea vreme ca instantele au obligat-o sa elibereze un titlu de despagubire in valoare de aproape 300.000.000 de lei, insemnand peste 65 de milioane de euro.

 

Vasile Geambazi este nepotul preferat al lui Gigi Becali

Vasile Geambazi este nepotul preferat al lui Gigi Becali

Surse din ANRP au declarat, totodata, ca beneficiarul ar fi un nepot al lui Gigi Becali, iar CANCAN.ro a aflat identitatea acestuia: Vasile Geambazi.
Acesta se adresese judecatorilor pentru a reintra in posesia unui teren de 21 de hectare, pe care il avea in Voluntari, si de care fusese expropiat. Astfel, directorul ANRP, George Baesu, a aratat ca plata se va face in transe egale, pe o perioada de cinci ani. (C.V.)

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *