Ce spune Nidia Moculescu despre acuzaţiile că a făcut sex oral pe bani!

Nidia Moculescu s-a hotărât să rupă tăcerea şi să ia atitudine în scandalul cu fostul iubit al mamei sale, Cristi Marin, care o acuză că i-a făcut sex oral în schimbul a 200 de lei.

Deranjată de faptul că Marin i-a jignit tatăl, Nidia s-a hotărât să-şi spună cuvântul în scandalul iscat. Fiica maestrului a mărturisit pentru ring că nu-i pasă de acuzaţiile care i se aduc şi că-l va acţiona în judecată pe cel care o denigrează.

Nidia Moculescu

„Să demonstreze că, într-adevăr, aşa am făcut! Poate să insiste cu acuzaţiile, că mă duc cu el direct la tribunal şi dacă tribunalul de la noi din ţară nu-mi ajunge, mă duc şi la CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului – n.r.). M-a deranjat doar că l-a jignit pe tata, că despre mine poate să spună că am supt câte şi mai câte, că sunt femeie. Cine este el să mă judece?! Mă acuză de prostituţie, ceea ce e penal, nu mai scapă doar cu amendă. Şi atunci va trebui să vină să-şi ceară scuze sau să demonstreze că nu e în deplinătatea facultăţilor mintale”, a declarat Nidia Moculescu pentru ring.

Sursa: spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *