Poza pe care toti barbatii o asteptau: Loredana Chivu, CALARE! „Sa ti-o varrrrr var vaaarrrrrrr!”

Alta zi, alta poza sexy – se pare ca asta este motto-ul Loredanei Chivu. Fotografia a fost destul de apreciata pe contul sau de Facebook de catre fanii ei, care s-au bucurat de sex-appealul focoasei asistente TV.

Ultima fotografie postata de „pacatoasa” asistenta este destul de exhibitionista , blonda fiind calare pe un motor si imbracata intr-o tinuta destul de sumara.

Vrumm vrumm” a scris Loredana Chivu, destul de entuziasmata, pe contul sau de Facebook. Iar fanii au reactionat pe masura, „ingropand-o” pe blonda in cuvinte de lauda. Unele dintre ele, destul de perverse. „Sa ti-o varrrrr var vaaarrrrrrr”, „Mama ce sexi arati pe motor”, „Lori esti superba”, „Esti mult mai frumoasa naturala, incearca sa ramai asa!”, „Looking so good”, i-au scris admiratorii.

A fost disputata intr-un local de interlopi

La sfarsitul lunii martie, Loredana se afla intr-un local de manele din Capitala, cand a fost abordata de un barbat din clanul „Sportivilor”. Blondina a incercat sa il refuze, insa nu a putut sa scape de el pana cand nu i-a sarit in ajutor un alt admirator, si el membru al unui clan celebru. Martorii sustin ca focoasa blonda s-a speriat foarte tare din cauza acestui incident.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *