Ce ştie Simirad şi nu cunoaşte Nichita

Gheorghe-Nichita

Gheorghe Nichita

Este normal ca în an pre-electoral, principalii pioni puşi pe tabla de şah a anunţatelor schimbări în plan local de anul viitor, să încerce să-şi trâmbiţeze un succes prematur sau, mai pe româneşte, să arunce fumigene. Este în regula jocului ca, până la declaraţiile oficiale, să se facă un joc de picioare pe sub mesele de prezidiu sau pe fondul unor trocuri ce nu pot fi puse la acest moment la vedere.

La un astfel de joc pescăresc, la mai multe scule aruncate în baltă, a recurs şi preşedintele judeţului, Constantin Simirad, anunţându-şi de pe postura de simpatizant până-n prăsele al PDL şi al fracţiunii de ex-PSD-işti a UNPR, revenirea cu ultimele puteri smuncite, în PSD-ul pe care îl denigreză cu fiecare ocazie.

“Nichita pleacă şi ai să fii cu gâtul sub piciorul meu domnule Adăscăliţei, pentru că PSD-ul mă curtează de ceva vreme. Sperăm ca odată cu plecarea lui Nichita la UNPR să recimentăm relaţia cu PSD Iaşi la nivelul Consiliului Judeţean. Cei doi vicepreşedinţi vor fi multumiţi atunci şi o să le dau şi atribuţii”, a aruncat nada Constantin Simirad acum ceva timp.

Să fie un joc de intimidare la adresa foştilor combatanţi din PSD, o încercare de slăbire a încrederii în liderul actual al PSD sau o conştientizare a fragilităţii Stângii ieşene, care nu mai este demult strâns unită în jurul lui Gheorghe Nichita? Ghici ciupercă ce-i!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *