CEA MAI BUNĂ STRIPTEUZĂ DIN EUROPA E ROMÂNCĂ! MELANY a crescut într-un orfelinat din Bacău și are DANSUL EROTIC în sânge

Melania, o româncă stabilită în Italia, face furori în cluburile de noapte din Peninsulă. Cunoscută drept Melany Moore, bruneta focoasă a avut o viaţă demnă de un scenariu de film.

 05-30_2ca848f41a

 

Părăsită de părinţi, a crescut într-un orfelinat din Bacău. După terminarea liceului s-a apucat de dans, iar cu ajutorul unui italian s-a mutat în Peninsulă, unde a cunoscut un succes fulminant, fiind desemnată  Melany Moore din Europa.

“Nu mi-am cunoscut niciodată părinţii. Am crescut într-un orfelinat din Bacău şi de la câţiva ani m-am apucat de atletism”, povesteşte Melany Moore, care se antrenează asiduu pentru a putea efectua mişcările complicate din timpul spectacolelor de striptease. Când a fost dată afară de la orfelinat, Melania s-a apucat de dans erotic, iar la scurt timp s-a mutat în Italia, unde a devenit celebră.

Îi plac bărbaţii mai în vârstă

Acum, la 37 de ani, românca arată impecabil, are o flexibilitate de invidiat şi este invitată la petreceri private şi la cele mai tari show-uri erotice. Mai mult, a fost desemnată de revista erotică Lib “cea mai bună stripteuză din Europa”.

Când vine vorba despre viaţa personală, Melany Moore spune că are mişcări mai năucitoare în pat decât cele de pe scenă. Deşi îi plac bărbaţii mai în vârstă şi nu duce lipsă de pretendenţi, românca îşi dedică tot timpul dansului şi nu e interesată, deocamdată, de o relaţie serioasă.

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *