ELE SUNT CÂNTĂREŢELE CARE O FAC PE ŞEFELE. Pe scene cântă, în culise dictează! Andreea Bălan și Anda Adam, spaima dansatorilor

Andreea Bălan este de departe cea mai despotică șefă din biz-ul autohton. Serioasă și hotărâtă din punct de vedere profesional, aceste calități sunt anulate de modul în care își tratează angajații.

15 (1)

Andreea și-a instruit dansatoarele  sale, dar și șoferii și bodyguarzii, cu propriul său cod de conduită, ce trebuie respectat cu sfințenie. Conform ”Legilor Andreei”, angajatele sale sunt penalizate pentru orice greșeală, lungă listă din care enumerăm: acestea nu au voie să folosească fotografii din concerte pe paginile personale, intervine sancționarea când fetele ”gafează” din punct de vedere coregrafic, nu au voie să se poziționeze în fața sa pe scenă, nu au voie să flirteze cu alte personaje din showbiz în timpul serviciului și să divulge aspecte profesionale și lista e lungă. Pentru un artist, regulamentul impus de Andreea prin contract nu pare exagerat, însă modul dictatorial în care tratează angajatele o face diferită.

Pe cât de sensibilă pozează, pe atât de slobodă-i la gură cu dansatorii săi! Anda Adam o secondează pe Andreea Bălan la capitolul temperament vulcanic și despotism. În fața sa, nu are drept de opinie niciun angajat! Dacă din față se vede un spectacol reușit, în spatele scenei se dezvoltă un alt spectacol, cu ”strigături”, când Anda își ceartă dansatorii. Penultimul lot de dansatori a părăsit-o din acest motiv, acuzând-o pe atletica brunetă că îi înjura și jignea des și avea pretenții ce întreceau limitele posibile.

anda-adam-dansatori

Șef peste mulți artiști, însă, cum orice naș își are nașul său, Lucian Mitrea are șeful său, în persoana soției sale, Andreea Bănică, care dictează în familie. Blonda a dat-o afară din echipa sa de dansatoare pe actuala știrită de la Antena 1, Cristina Dochianu după ce acesta a îndrăznit să-i devină rival la capitolul popularitate. Cristina a fost concediată de Andreea Bănică după ce dansatoarea a apărut înpaginile Playboy.

an1

La 1,60 metri, Inna se dovedește la înălțime între dansatorii săi. Căci fiecare din numeroasa sa echipă coregrafică nu măsoară mai mult decât șefa. Niciunul nu are voie să crească, nici cu frizura ori tocuri deoarece știe clar ce poate păți- riscă să fie trimis în altă ”divizie”.

despotice4_32a30f0062

 

 

Sursa: libertatea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *