Cea mai citita stire pe Euronews: „Noua Prima Doamna a Romaniei s-a intors la scoala dupa alegeri”

Carmen Iohannis, sotia lui Klaus Iohannis, a ales sa isi petreaca prima zi dupa alegerile prezidentiale la scoala, in mijlocul elevilor carora le preda de ani buni limba engleza. Momentul a fost preluat de presa international.

 images

Pe site-ul www.euronews.com a fost cea mai citita stire a zilei, pe locul doi aflandu-se articolul despre rezultatele la alegerile prezidentiale din Romania.

Euronews isi incepe articolul cu titlul: “Noua Prima Doamna s-a intors la scoala dupa alegeri”.

A fost o zi obinuita pentru noua Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis. In loc sa stea in lumina reflectoarelor dupa Victoria sotului ei din Capitala, ea a ales sa mearga la liceul din Sibiu, sa isi tina orele de engleza”, scrie Euronews.

Desi a devenit sotia celui mai puternic om in stat, ea spera sa poata sa faca in continuarea jobul de profesoara, continua Euronews.

Euronews, Carmen Iohannis

“Incerc sa imi fac datoria cat pot de bine tot timpul si sper sa reusesc si ca Prima Doamna”, a precizat Carmen Iohannis.

Publicatia scrie si despre surpriza pregatita de elevii liceului din Sibiu pentru profesoara lor.

Elevii ei au fost fericiti sa-i arate ca o apreciaza, scriind pe tabla alba mesaje, intr-o engleza perfecta noteaza postul, ca „You are the Best” si „We love you”.

Mai mult, Carmen Iohannis le-a predat elevilor o lectie despre Victoria sotului ei.

“Le-a spus copiilor ca tot ceea ce s-a intamplat este o dovada ca bunul simt, modestia si seriozitate castiga in final”, a mai spus doamna Iohannis.

Abordarea pragmatica a noii Prime Doamne pare ca se potriveste cu stilul politic al presedintelui-ales, comenteaza Euronews.

Insa surpriza pe care i-au pregatit-o elevii ei nu permitea modestia. Aliniati de-a lungul unui culoar, ei i-au cantat „We are the champions” dupa ce Carmen Iohannis a intrat in incinta.

 

Sursa: protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *