Patronii s-au razgandit! Ce blonda faimoasa ar putea sa revina pe micile ecrane, dupa ce a fost data afara

O prezentatoare de la noi s-ar putea intoarce la televiziunea care, in urma cu cateva luni, a dat-o afara. Dupa ce inlocuitorii ei au avut parte de un esec rasunator, blondina abia asteapta sa ii sune telefonul…

Prezentatoarea TV si actrita Cristina Cioran spune ca ar fi dispusa sa se intoarca la matinalul pe care il modera la Kanal D. Blondina pare sa nu aiba resentimente fata de cei care, in urma cu doar cateva luni, au schimbat-o pe ea si pe Paula Chirila cu Cristina Siscanu si Mircea Solcanu.

„Eu m-am simtit bine in toate televiziunile unde am lucrat si au fost destule… asa ca, oriunde m-as intoarce, m-as bucura. La Kanal D nu ni s-au inchis usile, am fost invitate (n.r. – ea si colega ei de emisiune Paula Chirila) sa venim cu un proiect de emisiune, dar deocamdata suntem in vacanta. Inca nu am dat curs invitatiei”, a declarat Cristina Cioran pentru Ziarul Ring.

Nu poarta pica

Cristina Cioran nu are resentimente fata de cei care, in vara acestui an, au decis inlocuirea ei si a colegei sale de platou.

„Deciziile pe care le-au luat managerii televiziunii cu siguranta au fost unele potrivite. Imediat dupa aceasta decizie, normal ca au sunat telefoane, au fost date SMS-uri si cumva comentariile au fost in zona asta ca uite s-a crezut ca o sa iasa mai bine si uite ca nu a fost asa. Acum ce sa zic? Imi pare rau de emisiune, ca o iubeam foarte tare…”, a mai spus prezentatoarea TV.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *