Cea mai PENIBILA imagine cu Daniela Crudu! Vezi in ce hal poate sa arate!

Daniela Crudu isi tine la curent fanii cu tot ceea ce face. Bruneta a facut publica pe contul de socializare, cea mai penibila imagine.

Machiata extrem de strident, folosind o combinatie de culori nepotrivite, Cruduta si-a amuzat teribil admiratorii cu ultima aparitie in public. „Cum m-am descurcat azi?’, a scris Daniela Crudu in dreptul imaginii de pe contul de socializare.

Fanii i-au dat replica imediat. „Arati bine, dar parca prea mult”, ‘Esti foarte frumoasa si asa”, „Doamne, cum esti”, „Esti un fenomen rar intalnit”, au fost cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Are operatii estetice

Daniela Crudu a facut o marturisire de senzatie si a recunoscut cate operatii estetice si-a facut pana in prezent. Si-a pus silicoane si si-a injectat acid hialuronic pentru buze mai pline si mai senzuale. „Mi-am făcut implant la sani, dar nu am optat pentru nişte proteze mari, pentru ca mie nici nu-mi plac sanii mari. Eram si mică pe atunci, aveam doar 18 ani. Mi-am injectat, in trecut, acid hialuronic in buze, dar acum efectul s-a diminuat considerabil, ba pot sa zic ca nici nu se mai vede, si mi-am albit dintii in urmă cu vreo cinci ani, dar rezista!”, spunea Cruduta.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *