LOVITURA GREA pentru PRO TV! Cătălin Măruţă…

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să amendeze postul Pro TV cu o amendă de 10.000 de lei, din cauză că în emisiunea „La Măruţă” din 4 septembrie i-a fost încălcat dreptul la viaţă privată Andreei Bălan.

 andreea_balan_2_0

CNA a analizat emisiunea „La Măruţă” din 4 septembrie 2014, în care a fost discutat subiectul relaţiei cântăreţei Andreea Bălan cu fostul ei iubit, cântăreţul Keo. În emisiune a fost invitat vărul lui Keo.

Totodată, în emisiune a fost difuzată o convorbire telefonică avută de vărul lui Keo cu Andreea Bălan, în care artista îi dădea indicaţii referitoare la ce să spună în programul de la Pro TV. Convorbirea a fost realizată în timp ce vărul lui Keo avea filmări la Pro TV şi avea lavaliera pornită.

În urma difuzării emisiunii, Andreea Bălan a sesizat CNA, precizând că în emisiunea lui Măruţă a fost difuzată o convorbire telefonică care a avut ca subiect aspecte ale vieţii sale private.

maruta1

Potrivit Andreei Bălan, convorbirea respectivă a fost „înregistrată în mod nelegal”, fără ca ea să ştie că este înregistrată. Andreea Bălan mai susţine că vărul lui Keo a realizat înregistrarea respectivă în complicitate cu realizatorii emisiunii şi fără consinţământul său. De asemenea, cântăreaţa a mai adăugat că în urma difuzării acelei emisiuni i-a fost afectată imaginea, informează Mediafax.

De cealaltă parte, Adriana Păpureanu, reprezentanta Pro TV, a spus că din înregistrare rezultă că Andreea Bălan îi sugera vărului lui Keo informaţiile despre viaţa sa, informaţii care urmau a fi spuse în emisiunea respectivă.

Pentru că majoritatea membrilor CNA a considerat că Pro TV a încălcat legislaţia audiovizualului, televiziunea a fost amendată cu 10.000 de lei.

Imediat după această decizie, Andreea Bălan le-a mulţumit membrilor CNA pentru decizia luată, publicând un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Mulţumesc mult CNA! Să se înţeleagă – nu am nimic împotriva ProTv-ului. Amenda s-a dat pentru emisiunea „La Măruţă” din 4 septembrie care a difuzat o convorbire telefonică privată fără acordul meu”, a fost reacţia Andreei Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *