Cei mai bogaţi ieşeni au luat o decizie uluitoare

Cei mai bazaţi oameni de afaceri din târg suflă şi-n iaurt după ce parchetarii au făcut ravagii în toată ţara printre parlamentari, primari şi şefi de giudeţe. Cică afaceriştii de top ai Iaşului au luat o decizie radicală: de-acum, 0 (zero) afaceri cu statul ori cu administraţia locală. Nu vor să mai audă de contracte pe bani publici, ci vor doar afaceri curate ca lacrima, doar între privaţi. Şi nu vorbim de orişice oameni de afaceri, ci tocmai de ăia pe care oraşul îi dăduse în topurile celor mai bogătani dintre români. Aha, deci cruciada parchetarilor a dat totuşi nişte roade. Dar nu le plângem noi de milă, au conturile burduşite şi, de-acum, chiar pot face business-uri corecte, că nu prea au cum sărăci.

Revenire de senzaţie pe micul ecran. Ghici cine: Hahaha! Ce vă spuneam acum câteva săptămâni? Pe măsură ce campania electorală se apropie, mulţi indivizi care vor să-şi păstreze fotoliile de parlamentari vor ieşi iar la lumină. Este şi cazul deputatului Libelulă. Nu că el ar fi dispărut vreodată de tot. Ci doar că acum se foloseşte din nou de cealaltă calitate a sa, cea de purtător de stetoscop la gât. Şi insul anunţă iar la microfon accidentele, violurile şi bătăile din judeţ. Mai mult, la moartea Tribunului, deputatul Libelulă a avut şi el câteva intervenţii tv ca să explice cauzele morţii. Măi, dar disperaţi mai sunt unii…

Tartorii liberari descind la cei ieşeni: E oficial! La liberarii din podeţul roş e deranj mare. Panarama asta de competiţie internă prin care ei să-şi desemneze candidatul la Primărie a produs mare deranj. În primul rând sunt 9 inşi care vor titlul de candidat la fotoliul din Palatul Roznovanu, ediţia 2016. Fiind 9, sunt şi orgolii multe. S-a cam acumulat multă tensiune. Filiala stătea oricum pe un butoi de pulbere pentru că transplanturile de la pedeleu şi feceu nu reuşiseră 100%. În al treilea rând, şeful ăla interimar, lăsat de Avoievodiţei în locul său, e complet depăşit de situaţie. Nu ştie cum să aplaneze conflictele, cum să pună batista pe ţambal. Deranju-i mare, iar în câteva săptămâni, la Iaşi sunt aşteptaţi Buldogul Vlaga şi d-şoara a lu’ Gheorghi. Ăştia cică vin să le bage minţile în cap liberarilor şi să le pună, cu mâna, şi catindatul. Păi, nu mai e competiţie internă? Gata cu democraţia? Cam da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *