Cei mai talentaţi copii din Iaşi

Serban Constantin

Serban Constantin

Ucenicii de la Palatul Copiilor s-au pregătit din greu pentru spectacolul de sfârşit de an, care a fost, în final, un adevărat succes! Fiind vorba de un eveniment la care au participat copii, Moş Crăciun nu a putut lipsi, acompaniat bineînţeles de trei ajutoare: o zănă şi doi spiriduşi.

Sala „Mihai Eminescu” a Hotelului „Astoria” – locul în care au evoluat micile vedete ale Iaşului – a fost arhiplină. Părinţi şi bunici, rude din tot judeţul au venit să îi vadă pe micuţi evoluând pe scenă. Majoritatea copiilor au arătat că sunt mai mult decât talentaţi. De părinţi, nici nu vă mai spunem, la câte emoţii aveau, nici măcar nu clipeau!

În cadrul spectacolului, invitaţii au putut vedea şi auzi dansul crăciuniţelor, trupa „Stars of Music”, coordonată de Anca Apetroae, dans sportiv, un spectacol de gimnastică şi chiar balet!

Toate au fost bune şi frumoase până când directorul Palatului, Constantin Şerban, din dorinţa de a ieşi în evidenţă sau, mai bine spus, considerându-se la o şedinţă de partid, a tăiat elanul şi emoţiile unor micuţi care repetau timizi înainte de a intra pe scenă:

„Dacă nu faceţi linişte, vă dau afară!”.

Domnul „Pean-de-pept” – sau acordeonist, pentru neiniţiaţi – a reuşit, astfel, să demonstreze – a câta oară? – de ce este atât de iubit până şi de colegii săi de partid! Crăciun fericit, nea Costică!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *