Cel mai generos tata! Ce cadou de 50.000 de euro a putut sa-i faca Gigi Becali fiicei lui pentru ca a luat BAC-ul

Chiar daca este intr-o perioada a vietii foarte grea, Gigi Becali nu uita sa isi rasfete fetele. De curand, seful Stelei i-a facut o surpriza de proportii fetei mai mari, Teodora, ca rasplata pentru reusitele la Bacalaureat.

Pentru ca anul acesta, Teodora, fata cea mare, a dat BAC-ul si l-a luat cu brio, iar apoi a intrat si la facultate, Gigi becali i-a facut cadou o masina de lux, Range Rover, in valoare de 50.000 de euro.

Fericita la maxim, Teodora si-a luat sora mai mica, pe Alexandra si au pornit la plimbare pe strazile capitalei, pentru a testa noua bijuterie. Mandra nevoie mare, fiica cea mare a lui Becali s-a dovedit a fi foarte precauta cand vine vorba de condus, semn ca apreciaza gestul facut de tatal lor.

Becali ramane in inchisoare

In timp ce Alexandra si Teodora par sa se bucure de zilele linistite petrecute impreuna, tatal lor are probleme tot mai mari de sanatate. Cererile de eliberare din penitenciar pentru a se opera de hernie de disc cervicala i-au fost respinse si acum latifundiarul din Pipera nu mai poate ingenunchia sa se roage, lucru pe care obisnuia sa-l faca, cunoscut fiind ca este un om foarte credincios.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *