Studentele, carne de tun în saloanele de masaj erotic

Există, cu certitudine, două afaceri care înfloresc la Iaşi, chiar şi acum în vremuri de criză. Ambele au la bază sexul. Este vorba de videochat şi de saloanele de masaj erotic. Cum despre videochat am mai scris, azi o să povestim despre saloane de masaj.

Zeci de locaţii
Pentru cei care nu-s familiarizaţi cu subiectul, îl rezumăm în câteva fraze. În paginile ziarelor locale sau pe internet ai la dispoziţie zeci de anunţuri cu astfel de saloane. Suni, te programezi, de deplasezi la faţa locului şi primeşti un masaj. Sau mai mult decât atât, totul având o pronunţată tentă sexuală. În unele cazuri, se poate vorbi de bordeluri în toată regula sub paravanul nevinovat al saloanelor de masaj.

În apartamente sau vile
Cele de joasă speţă sau care sunt la început de drum în afacere sunt amplasate chiar în apartamente închiriate. Cele care au prins cheag au locaţia în vile de lux din Centru sau în zonele rezidenţiale de la marginea oraşului. Investiţia într-un astfel de salon e minimă, câteva mii de euro pentru atmosferă (mobilier, decoraţiuni). Forţă de muncă iarăşi se găseşte. Majoritatea saloanelor recrutează tinere (eleve şi studente) şi, după o minimă instruire, sunt trimise în câmplu muncii.

Până la capăt
Iar de aici încolo, banii încep să curgă. Muşterii sună, patronii saloanelor umflă banii, iar fetele prestează. Şi clientul şi fata petrec, de regulă, câte 60 de minute singuri într-o cameră. Ambii dezbrăcaţi complet, iar fata trece la masaj: cu mâinile, cu sânii, cu corpul întreg până ce clientul se relaxează de tot. Adică „cu finalizare” cum se numeşte în limbaj „de specialitate”. Cam ăsta-i business-ul şi merge ca uns. Preţurile sunt destul de piperate, aşa că şi profiturile sunt consistente. Iar afacerea e perfect legală atâta timp cât firma care deţine salonul îşi plăteşte taxele şi impozitele, atât pentru firmă cât şi pentru angajate.

În Bucşinescu, la o vilă de lux, tarifele sunt:

 • Masaj erotic – 160 lei
 • Masaj thailandez – 200 lei
 • Masaj thailandez cu duş asistat – 250 lei
 • Masaj erotic cu 2 domnișoare – 300 lei
 • Masaj thailandez cu duş asistat cu 2 domnișoare – 350 lei
 • Masajul cu 2 domnișoare, duş asistat și șampanie – 450 lei, 90 min
 • Masaj thailandez alternativ – 500 lei, 90 min
 • Masaj thailandez la hotel 250 – 300 lei (depinde de locația hotelului)

Şedințele pornesc de la 60 până la 90 de minute.

Dicţionar explicativ

 • Masaj de relaxare: Tensiunea fizică se dizolvă în atingerile ușoare, energia vieții curgând ușor prin întregul corp. Cunoaștem secretele efective ale reducerii stresului și avem mai multe pentru a-ți relaxa nervii din viață cotidiană. Masajul te face să vibrezi, are un efect revigorant și relaxant asupra întregului organism.
 • Body Masaj: De îndată ce vei fi pregătit să te lași contopit de mângâieri, puterea ta și dragostea față de propria ta persoană se reactivează. Experimentează sentimentul plăcerii prin atingerile tandre și senzuale de către corpul maseuzei. Punctele energetice ale corpului sunt stimulate în timpul acestui proces și se produce conexiunea între inimă și centrul energetic sexual. Masajul erotic include tehnicile masajului de relaxare combinate cu proceduri de masaj oriental care vizează și zonele erogene producând un dublu efect, de relaxare a întregului corp și detensionare datorită finalizării tipice masajului oriental. Prin acest masaj aveți parte atât de relaxare, cât și de stimulare.
 • Masajul erotic: Energia sexuală care este energia de bază în viață noastră, elixirul vieții este reținută și suprimată în contextul cultural. În timpul masajului revine la viață și se distribuie în tot corpul. Mâini cunoscătoare îți vor masă corpul, urechile tale vor fi învăluite într-o muzică plăcută, toate simțurile tale vor fi trimise într-o călătorie de neuitat. Primirea masajului erotic unifică mintea și trupul.
 • Masaj erotic thailandez: Masaj erotic thailandez cu finalizare este un masaj erotic excitant ce include tehnici tantra profesionale aplicate pe zonă genitală, până la finalizare.
 • Mai multă plăcere cu masaj erotic dublu: Dacă deja a început să îți placă scenariul, gândește-te cum ar fi dacă în această poveste ar mai interveni încă o zeița superbă? Gândește-te la un masaj erotic dublu, când 4 mâini de zeițe îți acoperă simultan corpul, atingându-l în cele mai senzuale moduri pentru ca tu să tremuri de plăcere. Umerii, pieptul, abdomenul tău, se vor bucură de mișcările lor care te vor însufleți și îți vor reda energia. Mâinile lor vor coborî în masaj erotic și mai jos, tot mai jos, până când fiecare parte din tine a fost atinsă și răsfățată de aceste femei frumoase.

Notă: Explicaţiile sunt întocmai cum apar ele pe un site de profil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *