Centru Expoziţional “Moldova” s-a născut (cu greu)

Constantin Simirad si Romeo Olteanu

Romeo Olteanu si Constantin Simirad

După ani de aşteptări, afaceriştii  ieşeni (şi nu numai) au în sfârşit un loc de prezentare. Cordonul “ombilical” a fost tăiat de Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean, şi de viceprimarul Romeo Olteanu.

“Sper ca această investiţie să fie mai bună decât Tehnopolisul, care doar a mâncat bani şi a căror conducători şi-au arătat incompetenţa pe faţă. Centrul Expoziţional va fi o pepinieră pentru afaceri. Este o clădire superbă, care, dacă va fi şi exploatată într-un mod să spunem corespunzător, poate aduce venituri substanţiale. Dacă nu, poate să aducă şi pagube substanţiale”, ne spune sceptic, Constantin Simirad.

Incubatorul de afaceri este al doilea ca mărime după Romexpo-ul din Capitală, a cărei investiţie se ridică la 8,8 milioane de euro. Amplă ca dimensiune dacă o priveşti din exterior şi cam mică în interior, clădirea este destinată, în special, târgurilor, expoziţiilor şi prezentărilor de produse.

“Mi-am dorit de mult o răzătoare din aia care arătă la televizor, care face şi pe dracu în patru. Am găsit-o la Bucureşti şi mi-am cumpărat 4, aşa ca să fie. Cine vrea una să-mi spună”, ne mai spune Constantin Simirad, în ideea că vom putea găsi la târgurile organizate în centru, lucrurile mult dorite.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *