CHELOO l-a pus la zid pe MIHAI BENDEAC: „Îţi place EL? Ia-l acasă!”

Aşa cum s-a putut deja observa încã de la primul episod al show-ului de comedie „iUmor”, orice e posibil, mai ales cã este bine ştiut faptul cã imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor. În cel de-al cincilea episod al show-ului. Vlad Benescu este concurentul care a reuşit sã stârneascã o adevãratã controversã la masa juriului.

Actor de meserie, Vlad şi-a construit un moment impecabil de actorie, în care a folosit ca element senzaţional un monociclu, spre uimirea tuturor celor prezenţi. „Îmi rupeam gâtul de şase ori pânã acum”, a mãrturisit Andrei Ştefãnescu, unul dintre prezentatorii show-ului. Ce i-a deranjat însã foarte tare pe juraţi, în special pe Cheloo, a fost faptul cã umorul, din pãcate, a cam lipsit din momentul sãu. Enervat la culme cã Bendeac a apreciat munca din spatele prestaţiei concurentului, rapperul l-a taxat imediat. „Ia-l acasã!”, i-a spus el lui Mihai, completând „Vreau sã te ridici şi sã explici cât de bun a fost! Pentru cã mie nu mi-a plãcut şi te iei de mine cã nu mi-a plãcut!”.

Supãratã şi ea, din cauza certurilor dintre juraţi, Delia a pãrãsit masa juriului, spre disperarea lui Bendeac. „Matache, treci înapoi. Suntem doi imbecili nervoşi!”, a tunat Mihai, însã pe Delia nimic nu a convins-o: „Rãmâneţi aşa!”, le-a replicat ea dur. „Îmi stricaţi orice bucurie. Nu am voie sã fac nimic!”, a spus jurata, care îl rugase pe Vlad sã o înveţe şi pe ea sã meargã pe monociclu. „Tu ai idee cât de greu e sã combini atâtea elemente şi sã fii şi pe muzicã, în timp ce faci asta?”, i-a spus Bendeac lui Cheloo, care şi-a susţinut în continuare punctul de vedere: „Cred cã au fost fãcute cu jumãtate de mãsurã!”. Vizibil intrigatã de întreg momentul, Delia i-a întrebat pe cei doi domni: „Sunteţi spãlaţi pe creier azi?”. Cum s-a încheiat momentul, ce au votat juraţii, dar şi ce alte surprize le-au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al show-ului de comedie „iUmor”, care sãptãmâna aceasta va fi difuzat marţi, 3 mai, de la 20:30, la Antena 1.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *