Chiuariu-Chiuaua îşi pune ştreangul de gât

Ex-ministrul Justiţiei, ieşeanul Tudor Chiuariu, se pregăteşte de însurătoare: aleasa inimii este nimeni alta decât creatoarea de modă Roxana Butnaru.

Tudor Chiuariu, băiatul de casă al baronului PNL Iaşi, Relu Fenechiu, se pregăteşte de nuntă. Ajuns la o vârstă periculoasă de flăcău întârziat, fostul ministru ieşean care a împărţit dreptatea în România, în timpul guvernării de tristă amintire a liberalilor, s-a hotărât să se aşeze la casa sa. Adică să nu mai agaţe gagici necunoscute pe plajele Litoralului românesc sau pe Facebook.

Chiuariu Tudor

Tudor Chiuariu

Surse din ograda liberalilor băcăuani, unde stimabilul fost ministru al Justiţiei, actual deputat, a fost ales să reprezinte interesele Colegiului nr. 1, ne-au informat că Tudorică strânge bani la teşchearea pentru a se însura cu aleasa inimii sale, nimeni alta decât creatoarea de modă Roxana Butnaru, originară din Bucureşti. Recent, cuplul de îndrăgostiţi Chiuariu – Butnaru a fost văzut de mai mulţi amatori de mondenităţi, pupându-se şi ţinându-se strâns de mâini, pe la unele şuşanele şi paranghelii de modă din Capitală. De altfel, în urmă cu o săptămână, noul cuplu din show-bizul dâmboviţean, dar şi din cel băcăuan, a participat la un mega-bairam oferit cu dărnicie din toţi rărunchii, de cunoscutul miliardar Ionuţ Negoiţă, paranghelia cu pricina fiind organizată cu prilejul zilei de naştere a chiaburului. Întreaga după-amiază dar şi toată noaptea, ieşeanul Tudorică s-a dovedit a fi extrem de galant cu viitoarea sa nevastă, copleşind-o cu mângâieri, pupici şi alintături,  semn că relaţia lor este una extrem de serioasă. La un moment dat, băiatul de mingi şi ilegalităţi al lui Fenechiu şi-a luat pur şi simplu iubita de mână şi s-a dus cu tupeu să o prezinte tuturor politicienilor importanţi prezenţi la chiolhan, printre aceştia numărându-se şi fostul prim-ministru pesedist, nea Adiţu Năstase „şase case”.  Aceleaşi surse ne-au mai spus că Tudorică şi Roxana au dansat împreună toată seara şi s-au comportat ca un cuplu închegat, fapt care te duce la ideea că cei doi nutresc cu adevărat sentimente profunde, dar şi că fostul ministru s-a cam săturat de burlăcie şi de agăţat fete necunoscute pe plajele litoralului nostru de la Marea Neagră sau pe Facebook.

După traseul nefast de la Justiţie, Tudorică a ajuns parlamentar de Bacău. Cu ajutorul lui Relu, bineînţeles!

Că avocatul Tudorică a ajuns o mare vedetă dâmboviţeană se ştie demult că doar s-a făcut de cacao de nenumărate ori în timp ce a condus (vorba vine) Ministerul de Justiţie, locul în care de la secretară şi până la portar era supranumit Chiuaua. Dar el nu se supăra deloc! Pe plaiurile moldave, dar în special la Iaşi, Tudorică este atât de „iubit” şi de „stimat” de către tagma judecătorească încât este suficient numai să-i pronunţi numele, pentru ca magistraţii şi avocaţii să se crăcăneze de râs. În oraşul celor şapte coline, flăcăul întârziat Tudorică este ştiut ca un cal breaz, fiind considerat doar un „banal accident” intrat în politică doar pentru că semna fără să se uite. Tudorică Chiuariu a fost refuzat de ieşeni, însă a avut mare noroc de primarul penelist Romeo Stavarache, dar şi de baronul Relu, care l-au vârât pe gât băcăuanilor. Astfel, după cunoscutul şi mult blamatul traseu de la Justiţie, Tudorică a candidat pe listele Colegiului nr. 1 din Bacău, şi a ajuns repede deputat. Totul cu ajutorul cărţilor făcute de Stavarache care, pentru a-i face pe plac şefului său de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, i-a făcut campanile lui Chiuariu, din uşă în uşă cu tichete de alimente în valoare de 100 de lei şi sacoşe pline, în care, prin galbenul transparent, se zăreau câte un bidon de ulei şi o pungă de zahăr sau făină. Ce mai contează acum? Amintim că, ex-ministrul Justiţiei, ieşeanul Tudor Chiuariu, “pupilul” baronului penelist Relu Fenechiu, a fost trimis anul trecut în judecată în celebrul dosar “Poşta Română”, fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave şi de stabilirea, cu intenţie, a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a bunurilor aparţinând instituţiilor publice, cu ocazia unor operaţiuni comerciale. Chiuariu mai este cercetat într-un alt dosar penal, alături de un alt apropiat de-al lui Fenechiu, ex- ministrul  Educaţiei, Cristian Adomniţei, zis Steluţa. Cei doi sunt anchetaţi pentru că l-ar fi sprijinit pe deputatul PNL Relu Fenechiu să înşele Electrica Muntenia cu 3 milioane de euro, în afacerea denumită “Transformatorul”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *