Cine-i poartă de grijă lui Onofriescu?

Mircea-Onofriescu

Mircea Onofriescu

Descoperire „de senzaţie” a şefilor de la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi: managerul de la Maternitatea „Cuza-Vodă”, dr. Mircea Onofriescu, este incompatibil. De ce? Pentru că are cabinet privat şi lucrează şi la stat. Incredibil dar adevărat! DSP Iaşi, ocupat în ultimul timp mai mult cu numărătoarea virozelor şi a plecărilor din sistem a medicilor specialişti, a găsit vreme să identifice şi ceea ce nu interesa pe nimeni.

„Nu vreau să spun cine m-a acuzat de aceste lucruri, însă am fost acuzat de incompatibilitate, deoarece sunt medic şi la stat şi la privat. Eu am acceptat funcţia de manager pentru că maternitatea se afla într-o situaţie financiară nu foarte simplă. Pentru personalul medical din maternitate este o perioadă dificilă, întrucât o treime din spital este închisă din cauza proiectului de reabilitare şi modernizare, pe care trebuie să-l finalizăm. În afara programului din maternitate, lucrez şi în privat, şi la societatea unde se face fertilizare in vitro. Este adevărat că activitatea din spital îmi oferă mult mai multe satisfacţii profesionale dar dacă este nevoie, voi renunţa la postul de manager”, mărturiseşte medicul specialist Mircea Onofriescu.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi specialişti în obstretică şi ginecologie din ţară, şefilor din sistemul de sănătate ieşean li se pare firesc ca un medic de valoare să se confrunte cu lipsurile materiale, subfinanţarea şi bătaia de joc promovată de stat în spitalele ieşene. De aceea, Mircea Onofriescu, în viziunea lor, este incompatibil şi, chiar şi noi ne mirăm, ce mai caută omul ăsta în ţară, când occidentalii trag de-atâta timp de el? Dom’ doctor chiar vreţi scandal?1 comentariu

Lasa comentariu
  1. balan

    DUPA CUM SE VEDE DOMNUL DOCTOR MIRCEA ONOFRIESCU A RENUNTAT LA POSTUL DE MANAGER.IN POSTUL DE MANAGER TREBUI SA LUCREZE UN MEDIC CARE ARE SI FACULTATEA DE MANAGEMENT TERMINATA DE LA FEEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *