Leo Grozavu, dat afară ca o măsea stricată

Leo-Grozavu

Leo Grozavu

Deşi se vehiculează de mai bine de două săptămâni că urmează să aibă loc o şedinţă a Consiliului Director al CSMS Iaşi, în urma căreia să fie mătrăşit managerul Leontin Grozavu, aceasta a avut până la urmă loc, însă pe ascuns, fără prea mare tam-tam.

Elocvent este faptul că lui Grozavu aproape nu i s-a dat nicio şansă să spună ceva în apărarea lui, decizia fiind luată în momentul în care a fost chemat în faţa Consiliului Director.

Decizia oficială a fost comunicată de preşedintele forului de conducere al CSMS Iaşi, Leonida Antohi, care a declarat că s-a decis renunţarea la managerul sportiv Leontin Grozavu.

„În cadrul şedinţei de analiză a evoluţiei echipei de fotbal CSMS Iaşi în turul campionatului Seria I a Ligii a II-a, avându-se în vedere situaţia financiară, dar şi problemele apărute pe parcursul acestei perioade, Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Studenţesc Iaşi, a decis restructurarea Organigramei Clubului prin renunţarea la mai multe funcţii, printre care şi funcţia de manager sportiv. În acest context, domnul Leo Grozavu, care ocupa această funcţie şi care şi-a expus punctul de vedere într-un mod detaliat şi corect, a acceptat rezilierea contractului pe cale amiabilă“, a spus Leonida Antohi.

Oficalul formaţiei ieşene a mai adăugat că s-a decis şi renunţarea la o serie de jucători, fără a preciza însă numele acestora:

„Deasemenea, s-a hotărât renunţarea la unii dintre jucătorii incompatibili cu cerinţele obiectivului, care rămâne în continuare promovarea. Completarea lotului cu jucătorii propuşi de antrenorul principal Ionuţ Popa se va face pe răspunderea în exclusivitate a acestuia“.

Grozavu refuză să vorbească

Deşi a fost dat afară mişeleşte, Leontin Grozavu a dat dovadă de mult caracter şi a acceptat să nu apeleze la clauza din contract care i-ar fi permis să încaseze suma de 50.000 de euro.

„N-are rost să spun ceva. Voi vorbi mai târziu. Am acceptat decizia pe care a luat-o Consiliul Director şi am fost de acord să ne despărţim pe cale amiabilă, fără a apela la clauza de 50.000 de euro. Să folosească acea sumă pentru aducerea de jucători!“, le-a spus Leo unor apropiaţi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *