Ciuhodaru şi Constantinescu, candidaţii USL la alegeri

Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru

Ultimele veşti de la masa negocierilor a USL din Capitală arată că Tudor Ciuhodaru a intrat în pole-position pentru obţinerea nominalizării alianţei la Primăria Iaşi. Deşi actualul primar Gheroghe Nichita (PSD) are un avantaj în ceea ce priveşte intenţiile de vot, Dan Voiculescu nu vrea să renunţe la Ciuhodaru şi îi ameninţă pe liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, cu o ploaie acidă de ştiri cu aportul oficinelor conservatoare (a se citi „Jurnalul Naţional”, Antena 1, Antena 3 etc.). Alţi lideri ai PC au dat avertizări din teritoriu către Ponta şi Antonescu.

“PC Iaşi are potenţial să meargă singură la alegeri”, a spus vicele PC Maria Grapini, într-o conferinţă de presă la Iaşi, cu intenţia de a pune şi mai multă sare pe rană.

Surse din PSD afirmă că Victor Ponta nu ar fi atât de supărat dacă Nichita nu ar prinde nominalizarea, intenţia copilotului de raliu fiind să-l pregătească pe protejatul lui, Cătălin Ivan, pentru o candidatură în 2016. Până atunci, Ponta e dispus să-l sacrifice pe Nichita, iar senatorul Florin Constantinescu să prindă şefia CJ, în timp ce liberalii vor trebui să se mulţumească cu o funcţie de prefect şi un post de vicepreşedintele la CJ.

Asta, da shimbare!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *