Comisiile federale îşi bat joc de CSMS Iaşi

Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a mai amânat o dată darea unui verdict în cazul memoriului depus de CSMS Iaşi, după partida de la Snagov, din etapa a IV-a a Seriei I, a ligii secunde.

Comisia a amânat discutarea acestui memoriu joi, din lipsă de timp, iar vineri au lipsit doi membri.

În aceste condiţii, ieşenii trebuie să aştepte până joi un verdict într-o adevărată telenovelă.

„Nu mai înlege ce se întâmplă! Este incredibil! Până acum, comisiile Federatiei ne-au amânat de şapte ori. Nu înţeleg de ce este atât de complicat să se dea un verdict. Lucrurile sunt cât se poate de clare. Cei de la Snagov ar fi trebuit să aducă nişte acte prin care să demonstreze că Baruch are cetăţenie română. Nu le-au adus la atâtea termene. Atunci ce rost mai are o nouă amânare ? Nu e clar cine are dreptate?”, a spus contrariat managerul CSMS Iaşi, Leo Grozavu.

Vă reamintim că, după partida FC Snagov – CSMS Iaşi, scor 0-0, ieşenii au depus un memoriu prin care acuzau că formaţia gazdă a folosit pe teren, în acelaşi timp, patru jucători extracomunitari, lucru interzis de regulament. Este vorba despre portarul israelian Baruch şi fundaşul brazilian Adriano au evoluat încă din primul minut al partidei, iar brazilianul Santiago Alex şi nigerianul Ibekwe au intrat în repriza secundă, fără să fie înlocuit vreunul dintre primii doi.

La prima comisie a Federaţiei, după cinci amânări, ieşenii au pierdut, însă au făcut recurs.

„Nu avem faţă de promovare!“

Înfrângerea din ultima etapă de campionat, socr 0-2, la Năvodari, cu Săgeata, l-a determinat pe antrenorul Ionuî Popa să declare că echipa sa nu poate emite în momentul de faţă pretenţii la promovare.

„La cum arată echipa acum, nu avem faţă de promovare, ci de primele şase locuri, într-o serie modestă. Vrem multe, dar putem foarte puţine. Asta ne e valoarea şi vă spune Ionuţ Popa că nici cu Mourinho sau cu Guardiola nu se poate face mai mult. În vară, nu cred că s-au adus jucătorii care trebuiau. Nu uitaţi că portarul Bălan a jucat câteva meciuri în ultimii cinci ani, iar Mitrea a fost adus de la o echipă de Liga a III-a. Onofraş a fost nevoit să joace pe câteva posturi pentru a acoperi problemele din echipă. În aceste condiţii, e greu să poţi emite pretenţii la promovare“, a spus Ionuţ Popa.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *