Competiții avem, drumuri ne mai trebuie

Drumul catre baza sportiva dorobant arata ca dupa bombardament...După 21 de ani de secetă, Iașul revine pe harta competițiilor importante, organizate de Federația Română de Canotaj. Astfel, baza nautică de la Dorobanț va găzdui  Campionatul Național Școlar (8-10 august), Campionatul Național rezervat juniorilor (11-13 august) și Cupa Federației Române de Canotaj (18-19 august).

Până aici, toate bune și frumoase, numai că drumul care face legătura dintre orașul Iași și baza nautică Dorobanț arată ca după bombardament. Pe o porțiune de aproximativ doi kilometri, mașinile sunt nevoite să facă slalom printre craterele uriașe căscate în asfalt.

Antrenorul de la CSM-LSP Iași, Ioan Lazariuc, a declarat că se teme ca nu cumva drumul să strice ambarcațiunile echipelor care vor participe la cele trei competiții.

Dacă baza nautică arată foarte bine, drumul până la ea este groaznic. Acest drum ne creează mari probleme. Bărcile care vor participa la competiții costă extraodinar de mult. O barcă de 8+1, spre exemplu, costă 40.000 de euro, iar o barcă de 4 vâsle 20.000 de euro. Vă dați seama ce-ar însemna să strice o asemenea barcă? Se știe că sportul nu prea beneficiază de mulți bani, ca să își poată permite să strice aceste ambarcațiuni“, a spus Ioan Lazariuc.

Domnu’ Simirad, se aude?

Sau sunteți prea prins în lupta electorală cu vicepreședinții…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *