Cum a negociat Zavo contractul pentru o emisiune TV! Pretentiile ei i-au socat pe toti

Nu mai incape indoiala, Oana Zavoranu se afla pe cai mari.

Devenita milionara in euro, Zavo se bucura in acesta perioada de atentia si notorietatea la care a visat in ultimii 15 ani. Si daca inainte sa moara Marioara, Oana nu mai stia ce sa faca pentru a fi si ea vedeta intr-o emisiune TV, acum, dorinta i s-a implinit, numai ca ea este in postura de a face fite. Se spune ca, imediat dupa anuntul mortii mamei sale, mai marii Antenei i-au propus Oanei sa fie urmatoarea „burlacita”. Si daca initial, Zavo s-a aratat super incantata de propunere, pretentiile ei au inceput sa creasca de la o zi la alta. Surse din trustul Intact sustin ca fosta vedeta TV ar fi cerut aceeasi suma pe care a incasat-o si Bianca, considerata cea mai scumpa „burlacita”, apoi conditiile Oanei s-au tot schimbat.

La primele negocieri, se pare ca, Oana le-a spus celor din Antena ca nu prea vrea sa se dezbrace, ca, deh, acum ea e femeie de afaceri! „Negocierile erau sa se incheie brusc cand, dupa ce a primit contractul pentru emisiune, care avea cam 10 pagini, Oana a spus ca vrea sa se consulte cu avocatul sau. S-a intors cu adnotari pe vreo alte 20 de pagini si a cerut ca toate cerintele sale sa fie adaugate in contract, daca vor sa-l semneze”, au precizat surse din televiziune.

Se pare ca, pana la urma sefii din Antena au ajuns la un compromis cu bruneta, care a semnat contractul si, foarte curand, va incepe filmarile la noua „Burlacita”.

 

Sursa: wowbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *